Header Ads

Βρετανία: «Ήρωας» ταξιτζής έσωσε έγκυο κοπέλα από κύκλωμα πορνείας

Μια έγκυος γυναίκα στην Μεγάλη Βρετανία, γλύτωσε από θαύμα όταν ένας ταξιτζής, ήρωας, την έσωσε από κύκλωμα πορνείας, αφού του ζητήθηκε να την οδηγήσει σε οίκο ανοχής στο Κόβεντρι.

Ο Ταχίρ Μεχμούντ, κάλεσε την αστυνομία, όταν η 3 μηνών γυναίκα από την Ρουμανία ξέσπασε σε κλάματα και του εξομολογήθηκε πως ο άγνωστος άνδρας που την έβαλε στο ταξί την είχε εξαναγκάσει σε παράνομη σεξουαλική εργασία.

Η ανώνυμη γυναίκα είχε έρθει από την Ρουμανία στην Βρετανία το 2018, με το πρόσχημα της δουλειάς σε κέντρο μασάζ. Ωστόσο, ο 26χρονος Ρόμπερτ Ενέσκου που είχε βάλει την αγγελία την ανάγκασε να βγάλει προκλητικές φωτογραφίες με εσώρουχα τις οποίες ανέβασε στο διαδίκτυο ενώ την ίδια την κρατούσε αιχμάλωτη.

Ο ταξιτζής και πατέρας 2 παιδιών κάλεσε αμέσως την αστυνομία, μόλις η γυναίκα του εξομολογήθηκε το μαρτύριο το οποίο είχε περάσει. Η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σημείο, μετέφερε την γυναίκα στο τμήμα και ρώτησε τον Μεχμούντ τι συνέβη.

«Ο άντρας με ρώτησε αν θα μπορούσε να την πάρω και να την πάω στο St Christian Road. Η γυναίκα μπήκε στο ταξί και ήταν πολύ αναστατωμένη, ενώ άρχισε να κλαίει. Τότε σταμάτησα το ταξί και τη ρώτησα τι συνέβη», ανέφερε ο οδηγός στην αστυνομία. «Μου απάντησε πως ήρθε πριν 4 μέρες για να κάνει μασάζ και αντί για αυτό της είπαν να δουλέψει στη βιομηχανία του σεξ. Μου ζήτησε να την βοηθήσω να γυρίσει πίσω». 

Την επόμενη ημέρα οι αρχές εισέβαλαν στον οίκο ανοχής, συνέβαλαν τον διακινητή και έσωσαν άλλα τόσα κορίτσια.

Ο Ρόμπερτ Ενέσκου αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή με το κύκλωμα ωστόσο κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλάκιση.

πηγή: news.sky.com

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.