Header Ads

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 155 μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 155 μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό

Αρχίζουν τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 οι αιτήσεις για τις προσλήψεις λιμενοφυλάκων στο Λιμενικό μέσω ΑΣΕΠ.

Οι προσλήψεις αφορούν τις εξής θέσεις εργασίας:

α. Γενική Κατηγορία: Σαράντα (40) θέσεις, από υποψηφίους κατόχους απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής.

β. Κατηγορία Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες): Εξήντα τρεις (63) θέσεις, από υποψηφίους κατόχους απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής, οι οποίοι είναι κάτοχοι μίας εκ των συγκεκριμένων ειδικοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων και υπηρέτησαν με αυτήν έως την απόλυσή τους.

γ. Κατηγορία Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/ΚΤ) του Πολεμικού Ναυτικού: Δεκαεπτά (17) θέσεις από υποψηφίους κατόχους απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει με επιτυχία από το Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/ΚΤ) της Σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού και τους έχει απονεμηθεί σχετικό Πτυχίο από το Πολεμικό Ναυτικό. 

δ. Κατηγορία Μουσικών: Είκοσι (20) θέσεις, από υποψηφίους με Απολυτήριο Τίτλο Δευτεροβάθμιι Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής, οι οποίοι είναι κάτοχοι αντίστοιχου τίτλου σπουδών με ειδικότητα σε ένα από τα παρακάτω όργανα:

1) Κλασσικά Κρουστά: Τέσσερις (04) θέσεις
2) Τρομπέτα: Τέσσερις (04) θέσεις
3) Κλαρινέτο: Τέσσερις (04) θέσεις
4) Φλάουτο: Μία (01) θέση,
5) Σαξόφωνο: Μία (01) θέση.
6) Μπάσσο - Τούμπα: Δύο (02) θέσεις,
7) Τρομπόνι (αλτικόρνο, ευφώνιο): Τέσσερις (04) θέσεις.

ε. Κατηγορία ιδιωτών που έχουν συμμετάσχει ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση κινδυνευόντων ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους αρμοδιότητας του Λ.Σ.: Δεκαπέντε (151 θέσεις, από υποψηφίους κατόχους Απολυτηρίου Τίτλου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής και ανεξαρτήτως βαθμού απολυτηρίου σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 25 του Ν. 4597/2019 (Α' 35).

2. Σε περίπτωση που, κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του Κεφαλαίου Η' παρ.2, προκόψει αριθμός θέσεων μιας κατηγορίας από τις προκηρυχθείσες που δεν καλύπτεται ούτε από τους επιλαχόντες της κατηγορίας αυτής, τότε οι θέσεις αυτές συμπληρώνονται με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως ακολούθως:

α. Κενές θέσεις «Γενικής κατηγορίας» συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι κατηγοριών με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων:
«Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες)», «Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/ΚΤ) του Πολεμικού Ναυτικού», «Μουσικών», «Ιδιωτών που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση κινδυνευόντων ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους αρμοδιότητας του Λ.Σ.».

β. Κενές θέσεις κατηγορίας «Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες)» συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι κατηγοριών με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων:
«Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/ΚΤ) του Πολεμικού Ναυτικού», «Γενική Κατηγορία», «Μουσικών», «Ιδιωτών που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση κινδυνευόντων ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους αρμοδιότητας του Λ.Σ.».
γ. Κενές θέσεις κατηγορίας «Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/ΚΤ) του Πολεμικού Ναυτικού» συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι κατηγοριών με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: 
Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες)», «Γενική Κατηγορία» «Μουσικών», «Ιδιωτών που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση κινδυνευόντων ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους αρμοδιότητας του Α.Σ.».

δ. Κενές θέσεις κατηγορίας «Μουσικών» συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι κατηγοριών με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων:
«Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες)», «Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/ΚΤ) του Πολεμικού Ναυτικού», «Γενική Κατηγορία», «Ιδιωτών που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση κινδυνευόντων ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους αρμοδιότητας του
Λ.Σ.».
ε. Κενές θέσεις κατηγορίας «Ιδιώτες που έχουν συμμετάσχει ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση κινδυνευόντων ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους αρμοδιότητας του Λ.Σ.» συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι κατηγοριών με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες)», «Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/ΚΤ) του Πολεμικού Ναυτικού», «Γενική Κατηγορία», «Κατηγορία Μουσικών».

3. Σε περίπτωση που αριθμός θέσεων επιμέρους ειδικότητας μιας κατηγορίας δεν καλύπτεται ούτε από τους επιλαχόντες της ειδικότητας αυτής, τότε οι θέσεις αυτές συμπληρώνονται με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, από υποψηφίους των λοιπών ειδικοτήτων αυτής της κατηγορίας και σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.

4. Οι υποψήφιοι/ες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό σε uia υόνο Κατηνοοία/ειδικότητα από τις αναφερόμενες στην παρούσα προκήρυξη.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
1. Όσοι έχουν τα παραπάνω προσόντα και επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, υποβάλουν αίτηση με επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο), κατά τιτ εονάσιυες n^έρεc και από ώρα 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, στην Επιτροπή Παραλαβής - Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης του διαγωνισμού, τις ημερομηνίες από την 07-10-2019, ημέρα Δευτέρα, έως και την 18-10-2019, ημέρα Παρασκευή, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Διαγωνισμός Κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων έτους 2019, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ - ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ, ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ/ΑΡΧΗΓΕΙΟ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΓ. Ακτή Βασιλειάδη-Πύλες Ε1-Ε2, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Τ.Κ. 18510

Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 Ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

2. Η Επιτροπή Παραλαβής - Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης συγκροτείται με Απόφαση Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. KOL αποτελείται, από Αξιωματικούς Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., οι οποίοι προτείνονται από τη Διεύθυνση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και έναν (1) Σύμβουλο-εκπρόσωπο του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), ο οποίος υποδεικνύεται από τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται ο Σύμβουλος- εκπρόσωπος του ΑΣΕΠ.

Η προκήρυξη για προσλήψεις στο Λιμενικό ΕΔΩ

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.