Header Ads

Σηκώνουν μανίκια στο ΑΣΕΠ και τον Οκτώβριο - Νεες προκηρύξεις για 402 προσλήψεις και πλειάδα από αποτελέσματα

Σηκώνουν μανίκια στο ΑΣΕΠ και τον Οκτώβριο - Νεες προκηρύξεις για 402 προσλήψεις και πλειάδα από αποτελέσματα

Την τιμητική τους θα έχουν τρεις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για 402 προσλήψεις τον μήνα Οκτώβριο, αφού ετοιμάζεται η έκδοση τους από την Ανεξάρτητη Αρχή και θα αφορούν την ΑΑΔΕ, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το υπουργείο Εργασίας και ειδικότερα τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας. Δεν είναι και λίγες όμως οι προκηρύξεις που οι υποψήφιοι θα δουν τα αποτελέσματα στο asep.gr

Βαρύ θα είναι το πρόγραμμα των υπαλλήλων του ΑΣΕΠ τον μήνα Οκτώβριο σύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτουν πρώτα τα Dikaiologitika News. Σύμφωνα με απόφαση της Διοίκησης του ΑΣΕΠ τρεις νέες προκηρύξεις  φιλοδοξεί να εκδώσει μέσα στον ερχόμενο μήνα, ενώ δεν είναι και λίγες οι αναρτήσεις αποτελεσμάτων για προηγούμενες προκηρύξεις.

Αναλυτικά οι νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που ετοιμάζονται προς έκδοση:

- Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την πλήρωση 7 θέσεων ΕΕΠ και 3 θέσεων ΠΕ Ιατρών με 3ετή θητεία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (άρθρο 19 του ν. 2190/1994).

- Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την πλήρωση 75 θέσεων των κατηγοριών ΤΕ και ΔΕ του κλάδου Τελωνειακών (άρθρο 18 του ν. 2190/1994).

- Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την πλήρωση 317 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ κατηγορίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ετοιμάζεται και η έκδοση δύο προκηρύξεων για μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ

Οι προκηρύξεις που θα επεξεργαστεί αιτήσεις ενστάσεις και θα βγάλει αποτελέσματα:

- Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) (1ΕΑ/2019) (ΦΕΚ 13/25-04-2019). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

- Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) (2ΕΑ/2019) (ΦΕΚ 14/25-04-2019). Έλεγχος αρχείου αιτήσεων, ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και διασταύρωση των στοιχείων των υποψηφίων με ΟΠΣΥΔ για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

- Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) ΠΕ (3ΕΑ/2019) (ΦΕΚ 12/24-04-2019). Έλεγχος αρχείου αιτήσεων, ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και διασταύρωση των στοιχείων των υποψηφίων με ΟΠΣΥΔ.

- Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) ΤΕ (4ΕΑ/2019). Έλεγχος αρχείου αιτήσεων, ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και διασταύρωση των στοιχείων των υποψηφίων με ΟΠΣΥΔ.

- Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) ΔΕ (5ΕΑ/2019). Έλεγχος αρχείου αιτήσεων, ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και διασταύρωση των στοιχείων των υποψηφίων με ΟΠΣΥΔ.

- Προκήρυξη 32 θέσεων του ΝΙΜΙΤΣ για την πλήρωση 29 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας και του ΓΕΣ για την πλήρωση 3 θέσεων ΠΕ κατηγορίας. (5Κ/2019) (χωρίς δικαιολογητικά). Ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 12 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας στη Βουλή των Ελλήνων (1Κ/2019) (χωρίς δικαιολογητικά). Πρωτοκόλληση και παραλαβή αιτήσεων και δικαιολογητικών των υποψηφίων που κλήθηκαν για την υποβολή αυτών.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 1116 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε φορείς του Υπουργείου Υγείας (2Κ/2019) (χωρίς δικαιολογητικά). Πρωτοκόλληση και παραλαβή αιτήσεων και δικαιολογητικών των υποψηφίων που κλήθηκαν για την υποβολή αυτών.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 76 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ κατηγορίας (3Κ/2019) (χωρίς δικαιολογητικά). Ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων.

- Προκήρυξη της ENTERPRISE GREECE ΑΕ για την πλήρωση 62 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας (4Κ/2019). Επεξεργασία αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 71 θέσεων ΠΕ της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (1Κ/2018). Επεξεργασία αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων. Αυτεπάγγελτος και κατ' ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων για την πλήρωση 158 θέσεων κατηγορίας ΤΕ και ΔΕ.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 42 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας στην ΑΕΠΠ (2Κ/2018). Αυτεπάγγελτος και κατ' ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 8166 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α' βαθμού του Υπουργείου Εσωτερικών (3Κ/2018). Εξέταση αιτήσεων θεραπείας.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 102 θέσεων ΥΕ κατηγορίας σε διάφορους φορείς (ΕΥΔΑΠ, ΤΕΕ, ΕΣ) (4Κ/2018) (ΦΕΚ 13/12-4-2018). Αυτεπάγγελτος έλεγχος και εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 557 θέσεων ΔΕ του Υπουργείου Δικαιοσύνης (6Κ/2018) (ΦΕΚ 17/22-5-2018). Διενέργεια πρακτικών δοκιμασιών κλάδων/ειδικοτήτων ΔΕ προσωπικού εξωτερικής φρούρησης και ΔΕ φύλαξης.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 158 θέσεων κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (7Κ/2018) (ΦΕΚ 18/ 14-6-2018). Επεξεργασία αιτήσεων και δικαιολογητικών.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 186 θέσεων κατηγορίας ΔΕ Φυλάκων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (8Κ/2018) (ΦΕΚ 19/20-6-2018). Αυτεπάγγελτος έλεγχος και εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 46 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής (9Κ/2018) Επεξεργασία αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 118 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού. (10Κ/2018). (ΦΕΚ 29/ 10-10-2018). Επεξεργασία αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 60 θέσεων ΔΕ κατηγορίας στην Τράπεζα της Ελλάδος με γραπτό διαγωνισμό. (1Γ/2019). Επεξεργασία αιτήσεων.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ ιατρών με τριετή θητεία του Υπουργείου Πολιτισμού, συνεχίζεται η διαδικασία για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων. Του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την πλήρωση 3 θέσεων ΕΕΠ και του ΕΟΦ για την πλήρωση 6 θέσεων ΕΕΠ (4Ε/2018), ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 10 θέσεων ΕΕΠ του Συνηγόρου του Πολίτη (5Ε/2018). Επεξεργασία αιτήσεων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 13 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. (7Ε/2018). Επεξεργασία αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 2 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού και 2 θέσεων ΠΕ4 Πληροφορικής στη Βουλή των Ελλήνων (1Ε/2019), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Επεξεργασία αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

- Προκήρυξη για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ/ΠΕ Μηχανικών του Υπουργείου Υγείας (7η ΥΠΕ Κρήτης), 6 θέσεων ΕΕΠ του Υπουργείου Υγείας (ΚΕΤΕΚΝΥ) και 1 θέση Ελεγκτή Ιατρού με 3ετή θητεία του ΟΑΕΔ. (2Ε/2019). Επεξεργασία αιτήσεων.

Παράλληλα το ΑΣΕΠ θα προχωρήσει στην έγκριση «Ανακοινώσεων» για κάλυψη θέσεων σε διάφορους φορείς με συμβάσεις μίσθωσης έργου (ΣΜΕ) σύμφωνα με το άρθρο 6 του ν.2527/1997, όπως ισχύει ή ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ) συμπεριλαμβανομένων και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων σύμφωνα με το άρθρο 21 του ν.2190/1994, όπως ισχύει καθώς και αιτήματα για τη χορήγηση της σχετικής βεβαίωσης ΣΜΕ ότι πρόκειται για γνήσια σύμβαση έργου που δεν υποκρύπτει εξαρτημένη εργασία και ότι δεν καλύπτονται με αυτή πάγιες και διαρκείς ανάγκες , καθώς και την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για ανάγκες καθαριότητας-εστίασης-σίτισης-φύλαξης σε όλες εν γένει τις υπηρεσίες των Υπουργείων (πλην Υπουργείου Υγείας), άρθρο 63 ν. 4430/2016.

Μπέσκος Σωτήρης
Από το Blogger.