Header Ads

Σοκ στην Ταϊλάνδη: Εσπρωξε την έγκυο συζυγό του για να την κληρονομήσει

Ένας τουρίστας από την Κίνα συνελήφθη στην βορειανατολική πλευρά της Ταϊλάνδης, επειδή φέρεται να έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του από τα βράχια για να κληρονομήσει τα χρήματά της, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ο σύζυγος, Γιου Ξιάοντονγκ, που είναι επιχειρηματίας στην χώρα του, κατηγορείται ότι έσπρωξε την 32χρονη σύζυγό του, Ουάνγκ Ναν, από ύψος 34 μέτρων, με απώτερο σκοπό να τη σκοτώσει (και αυτή και το μωρό). Για κακή του τύχη, πέρα από μερικά σπασμένα πλευρά και κατάγματα στα πάνω και κάτω άκρα, η γυναίκα και το παιδί ανασύρθηκαν από το γκρεμό σώοι και αβλαβείς.

Εκείνη δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έπεσε από τον γκρεμό, επειδή λιποθύμησε, για να καλύψει τον σύζυγό της. Όμως η αστυνομία της Ταϊλάνδης υποψιάστηκε πως κάτι άλλο συμβαίνει και ξεκίνησε έρευνα.

Τελικά, μετά από ανάκριση, η 32χρονη αποκάλυψε ο σύζυγός της ο 33χρονος Γιου Σιαοντόνγκ, την έσπρωξε από τον γκρεμό γιατί ήθελε να πάρει την αξίας περίπου 2,8 εκατ. ευρώ περιουσία της για να ξεπληρώσει τα δικά του χρέη. 

Οι αρχές είπαν πως ήταν ένα θαύμα το ότι επέζησε τόσο αυτή όσο και το μωρό της, καθώς κλαδιά δέντρων ανέκοψαν την ορμή της πτώσης της προς το έδαφος. 

Πηγή: South China Morning Post

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.