Header Ads

Θεοδωράκης: Δεν υπήρξαν μυστικές επαφές και μυστικά ραντεβού με τον Τσίπρα

Δεν υπήρξαν ποτέ «μυστικές επαφές» και «μυστικές συμφωνίες» δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης και σημειώνει «στα χρόνια που ήμουν στην Βουλή δεν υπήρξε ούτε ένα ιδιωτικό και μυστικό ραντεβού με τον κ.Τσίπρα. Οι συναντήσεις μας ήταν πάντα δημόσιες και θεσμικές. Όπως δημόσιες ήταν και οι απαντήσεις μου στις προσκλήσεις πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνη ειδικά την εποχή, «να συνεργασθούμε τώρα που τέλειωσαν τα μνημόνια», απαντώντας έτσι στα δημοσιεύματα που αναφέρονται στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι είχαν ανοιχτό δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ τους.

Στη συνέχεια παραθέτει δηλώσεις του στα ΜΜΕ όπου είχε κατηγορηματικά αρνηθεί τη συμμετοχή του Ποταμιού στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. «Ας μην προσπαθούν λοιπόν κάποιοι να ξαναγράψουν την πρόσφατη πολιτική ιστορία. Άλλοι για να δικαιολογήσουν τα πολιτικά τους εγκλήματα και άλλοι για να επιβεβαιώσουν τα μυθεύματα που τους κρατούν ζωντανούς στα socialmedia» προσθέτει ο κ. Θεοδωράκης.

Και καταλήγει λέγοντας «δυστυχώς κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν ότι υπάρχει και άλλη πολιτική πέραν αυτής των παζαριών, του παρασκηνίου, του ”δώσε-πάρε”. Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Ακούν «διαύλους επικοινωνίας» και σκέφτονται ”καρέκλες εξουσίας”. Και αυτή, η άλλη πολιτική, είναι η πολιτική του ”Ποταμιού” και των στελεχών του που δεν βρήκαν και δεν θα βρουν καταφύγιο σε θώκους, θέσεις και λίστες, αριστερά και δεξιά».

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.