Header Ads

Σμαράγδα Λιάτσικου: Η εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών που πέρασε στην Ιατρική

Μια ενήλικη υποψήφια των ΕΠΑΛ, ηλικίας 47 χρονών, η Σμαράγδα Λιάτσικου, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές, καθώς κατάφερε να παραδώσει γραπτά που τη απέφεραν 19.435 μόρια.
Ο λόγος για την Λιάτσικου Σμαράγδα, η οποία εργάζεται και έχει στόχο την εισαγωγή της στην ιατρική.

Η Σμαράγδα Λιάτσικα, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι «στόχος ήταν να μπω στο Πανεπιστήμιο και να γίνω γιατρός.Φοίτησα 2 χρόνια στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, δεν έκανα φροντιστήριο καθόλου, και παράλληλα εργάζομαι μέχρι και σήμερα ως νοσηλεύτρια σε μεγάλη ιδιωτική κλινική του Βόλου. Το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα και παίρνει σάρκα και οστά. Έχω παράλληλα την ευθύνη για την οικογένειά μου, αλλά και για τον σύλλογό μου, αφού είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Υγειονομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου και της Δομής Ισότητας του Ε.Κ.Β.»

Η 47χρονη εργάζεται ως βοηθός νοσηλεύτρια σε ιδιωτική κλινική της πόλης και είναι μητέρα δύο ενήλικων παιδιών.  «Όταν είδα τα αποτελέσματα έκλαιγα δύο ώρες! Διάβαζα συνέχεια και παντού. Οι συνάδελφοί μου στην κλινική μου κρατούσαν το βιβλίο για να τους πω μάθημα. Η συγκίνηση αυτή τη στιγμή είναι τεράστια», δήλωσε στο magnesianews η 47χρονη αριστούχος.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.