Header Ads

Προσλήψεις σε μεγάλες εταιρίες σε όλη την Ελλάδα - Θέσεις εργασίας σε Wind, Leroy Merlin, Jumbo, Public και Starbucks

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Τρέχουν δεκάδες προσλήψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Δείτε παρακάτω πως να υποβάλετε αίτηση.

Το Dikaiologitika News συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις προκηρύξεις που τρέχουν σε μεγάλες εταιρίες, σε όλη την Ελλάδα.

Παρακάτω, πατώντας το λινκ μπορείτε να δείτε τις θέσεις εργασίας σε Wind, Leroy Merlin, Jumbo, Public, και Starbucks καθώς και να υποβάλετε την αίτησή σας.

Η WIND Ελλάς στην ιστοσελίδα της έχει αναρτήσει μια μεγάλη λίστα με ειδικότητες στις οποίες ζητά προσλήψεις

Τα JUMBO ζητούν προσωπικό σε μια σειρά από καταστήματα.

Κάνε την αίτηση σας στο κατάστημα που σας ενδιαφέρει ή στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα ηλεκτρονικά στο: hr@jumbo.gr ή με fax στο: 210 4805242.

«Αν επιθυμείς να εργασθείς σε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο Όμιλο με άριστες συνθήκες εργασίας, δυνατότητες εξέλιξης και προοπτικές καριέρας, στείλε μας το βιογραφικό σου σημείωμα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που σε ενδιαφέρουν εδώ», αναφέρει ανάρτηση στην ιστοσελίδα των καταστημάτων.

Τα Public αναζητούν διαρκώς ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους.

Πατήστε εδώ για δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

Nέες θέσεις εργασίας προσφέρουν τα Starbucks. Κάθε κατάστημα είναι υπεύθυνο για τη στελέχωσή του και τη διαχείριση του προγράμματος των partners του. Εάν ενδιαφέρεστε να κάνεις αίτηση για θέση στα καταστήματά, μπορείτε να αφήσετε το το βιογραφικό σας σημείωμα στο κατάστημα που σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ή να στείλετε το βιογραφικό σας στη διεύθυνση jobs@starbucks.com.gr αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης.

Θέσεις εργασίας προσφέρει η Leroy Merlin η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Ιούνιο 2005. Η στρατηγική ανάπτυξης της εταιρίας στην Ελλάδα βασίζεται στη γνώση των συνηθειών των πελατών καθώς και στην προσαρμογή της γκάμας και της οργάνωσης των καταστημάτων στις ανάγκες τους.

Δείτε τις θέσεις εργασίας που προσφέρονται στην παρακάτω λίστα – Περαιτέρω λεπτομέρειες και αποστολή βιογραφικού εδώ.

Για θέσεις εργασίας στο Δημόσιο πατήστε εδώ

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.