Header Ads

ΑΣΕΠ: «Τρέχουν» 1231 θέσεις εργασίας - Ολες οι προκηρύξεις για προσλήψεις σε δημόσιο, πανεπιστήμια και υπουργείο Πολιτισμού

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Αναλυτικά όλες οι προσλήψεις που τρέχουν στο δημόσιο. Δείτε τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε για την υποβολή αιτήσεων.

Το Dikaiologitika News συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλες τις θέσεις εργασίας που «τρέχουν» μέσω ΑΣΕΠ αυτήν τη στιγμή στο δημόσιο.

Παρακάτω, πατώντας τα λινκ μπορείτε να δείτε τις προσλήψεις αλλά και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται προκειμένου να υποβάλετε την αίτησή σας.

Προκήρυξη για 917 θέσεις εργασίας στα ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού

To υπουργειο Τουρισμού ανακοινώνει προκήρυξη της εισαγωγής εννιακοσίων δεκαεπτά (917) καταρτιζόμενων στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) για το έτος κατάρτισης 2019- 2020, σύμφωνα με την 11732/18.6.2019 απόφαση του Υπουργού Τουρισμού «Προγραμματισμός λειτουργίας των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης του Υπουργείου Τουρισμού, για το έτος κατάρτισης 2019-2020».

Προσλήψεις σε μεγάλα πανεπιστήμια - Θέσεις εργασίας σε ΕΜΠ και Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δημόσιο - Ανοιχτές θέσεις σε Δήμους όλης της χώρΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δημόσιο - Ανοιχτές θέσεις σε Δήμους όλης της χώρας

Οι εν λόγω προκηρύξεις αφορούν προσλήψεις σε Δήμους όλης της χώρας και θα γίνουν μέσω των διαδικασιών του ΑΣΕΠ. Σημειώνεται ωστόσο, πως σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση οι αιτήσεις έχουν «παγώσει» λόγω εκλογών και αναμένεται νεότερη ενημέρωση για να ξεκινήσουν ξανά.

32 θέσεις εργασίας στα Χανιά

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 32 ατόμων στο Δήμο Χανίων 

Προσλήψεις 78 ατόμων στην Περιφέρεια Αττικής

Προσλήψεις για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς: α) εξήντα ένα (61) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 34 ημερομίσθια ανά άτομο) ΥΕ κατηγορίας στις ελαιοκομικές περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία θα απασχοληθούν μέχρι και τις 30-11-2019 και β) δεκαεπτά (17) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 60 ημερομίσθια ανά άτομο) ΥΕ κατηγορίας στις ελαιοκομικές περιοχές των Διανομή μέσω  Περιφερειακών Ενοτήτων Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία θα απασχοληθούν μέχρι και τις 30-11-2019.

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ χωρίς πτυχίο στο Δήμο Καισαριανής

Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, (παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους), της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» και δ.τ. «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ»

ΑΣΕΠ: 27 νέες προσλήψεις στο Δήμο Καλαμάτας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι επτά (27) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων του Δήμου Καλαμάτας, που εδρεύει στη Καλαμάτα του Νομού Μεσσηνίας

ΑΣΕΠ: 40 νέες θέσεις εργασίας στην Αττική

Ανακοίνωση για την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα (40) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Ν.Π.Δ.Δ. «Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.)», που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων.

 

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.