Header Ads

Φλόριντα: Οι αλιγάτορες βγήκαν στους δρόμους ψάχνοντας για τροφή και σεξ

Το θέαμα ενός αλιγάτορα που κυκλοφορεί αμέριμνος στους δρόμους, δεν είναι κάτι σπάνιο για την Φλόριντα. Τον τελευταίο καιρό, όμως, όλο και περισσότεροι αλιγάτορες βολτάρουν σε κατοικημένες περιοχές της αμερικανικής πολιτείας, αναζητώντας τροφή και σεξ. 

Μία οικογένεια στο Φορτ Μάγιερς ξύπνησε στη μέση της νύχτας, όταν ένας αλιγάτορας μήκους 2,5 μέτρων μπούκαρε στην κλειστή βεράντα σπάζοντας το τζάμι και χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Σε ένα άλλο σημείο της ίδιας πόλης, ένας μοτοσυκλετιστής τράβηξε βίντεο έναν τεράστιο αλιγάτορα που έκανε την βόλτα του στην άσφαλτο. 

Ενόψει της εποχής ζευγαρώματος, τα ερπετά γίνονται όλο και πιο δραστήρια, αλλά όπως τονίζουν οι ειδικοί, υπάρχει κι ένας άλλος λόγος για τις πολλαπλές εμφανίσεις τους στις πόλεις. Οσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο επιταχύνεται ο μεταβολισμός τους και αυξάνεται η πείνα τους, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται στα πεζοδρόμια και στις πισίνες των σπιτιών. 

Μερικοί αλιγάτορες ψάχνουν για κοτόπουλο, όπως συνέβη στην πόλη Νορθ Πορτ. Ενας οδηγός χρειάστηκε να καλέσει την Αστυνομία όταν βγήκε από ένα εστιατόριο που ειδικεύεται στις φτερούγες κοτόπουλου και βρήκε έναν αλιγάτορα κάτω από το αυτοκίνητό του. 

Στο Πολκ Κάουντι, ένας αλιγάτορας εμφανίστηκε έξω από τις Φυλακές και στο Παλμ Μπιτς Γκάρντενς, ένας άλλος, βάρους 136 κιλών, κατάφερε να βουτήξει στην πισίνα ενός σπιτιού, παρά το γεγονός ότι ο κήπος ήταν περιφραγμένος. 

Τον περασμένο μήνα, σε ένα πάρκο στο  Πάναμα Σίτι, μία γυναίκα που ψάρευε τράβηξε βίντεο έναν αλιγάτορα που βγήκε από την θάλασσα για μια βόλτα στην παραλία.

 

Newsroom / HuffPost US
Από το Blogger.