Header Ads

ΗΠΑ: Σκότωσε την γυναίκα του και τα δύο παιδιά του επειδή νόμιζε ότι τον απατούσε

Ένας 30χρονος άντρας στις ΗΠΑ σκότωσε την γυναίκα του και δύο από τα παιδιά του επειδή νόμιζε ότι η σύζυγός του την απατούσε.

Το φριχτό έγκλημα συνέβη στο Φοίνιξ των ΗΠΑ, όπου ο Όστιν Σμιθ πυροβόλησε την Ντάσια Πάτερσον, 29 ετών και χτύπησε με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ την 7χρονη κόρη του, Μάγιαν Σμιθ και πυροβόλησε την μικρότερη, Νάσα Σμιθ, 5 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ένα τρίτο παιδί, 3 ετών, βρέθηκε να κρύβεται κάτω από το κρεβάτι, μετά την δολοφονία ολόκληρης της οικογένειας.

«Από ότι καταλαβαίνω, για οποιοδήποτε λόγο, επέλεξε να μην πυροβολήσει εκείνην», δήλωσε ο Τόμι Θόμσον, λοχίας της τοπικής αστυνομίας.

Οι αρχές συνέλαβαν τον κατηγορούμενο το απόγευμα της Πέμτης, την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων, όπου ακούστηκαν πυροβολισμοί. Στο κτίριο, βρέθηκε το άψυχο σώμα του φίλου της οικογένειας, Ρον Φρίμαν, 46 ετών.

Αρχικά η αστυνομία θεωρούσε πως ο κ. Σμιθ νόμιζε ότι ο Φρίμαν είχε παράνομη σχέση με την γυναίκα του, Ντάσια, αλλά μια δήλωση αργότερα στο δικαστήριο υποστήριζε πως ο κατηγορούμενος στην πραγματικότητα θεωρούσε πως ο αδερφός του ήταν εκείνος που είχε σχέση με την σύζυγό του.

Στο αυτοκίνητο του δράστη, βρέθηκαν δύο όπλα και ένα τουφέκι.

Ο Σμιθ, δήλωσε στην αστυνομία πως «στα μάτια του θεού ήταν εντάξει να δράσει με αυτό τον τρόπο απέναντι σε κάποιον που έπραξε μοιχεία».

Το δικαστικό έγγραφο περιγράφει τον 30χρονο να χτυπά την μεγαλύτερη κόρη του και να την εκσφενδονίζει στο πάτωμα και την οροφή, πριν την χτυπήσει με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν σκότωσε την μικρότερη κόρη του επειδή του θύμιζε τον εαυτό του ενώ οι άλλες δύο κόρες του έμοιαζαν στην γυναίκα του.

«Είμαστε συντετριμένοι με ότι συνέβη. Το μόνο που θέλουμε τώρα είναι να εστιάσουμε στην υγεία της μικρής που μόλις έχασε τις αδερφές της και την μητέρα της» δήλωσε η υπόλοιπη οικογένεια.

Πηγή: Independent

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.