Header Ads

Νότια Κορέα: Έβαλε φωτιά και μετά κυνήγησε και σκότωσε όσους προσπάθησαν να σωθούν

Αποτροπιασμό προκαλεί το έγκλημα Νοτιοκορεάτη ο οποίος έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια δολοφόνησε πέντε ενοίκους της πολυκατοικίας όταν προσπάθησαν να εγκαταλείψουν το φλεγόμενο κτίριο.

Ο 42χρονος άνδρας που έμενε σε ένα διαμέρισμα στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην πόλη Τζιντζού, ΝΑ της Σεούλ, αφού έβαλε τη φωτιά επιτέθηκε στους πέντε γείτονές του την ώρα που κατέβαιναν τη σκάλα υπό το φόβο της φωτιάς. Τα θύματα του τα εντόπισε στον δεύτερο όροφο και συγκεκριμένα στον διάδρομο όπου είχαν βγει αφού αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά.

Τους επιτέθηκε με μαχαίρι και τους κατάφερε θανατηφόρα τραύματα ενώ μεταξύ των πέντε νεκρών είναι και ένα κοριτσάκι 12 ετών. Τα υπόλοιπα θύματα ήταν ηλικίας 30 έως 70 ετών ενώ σύμφωνα με το ΒΒC υπάρχουν και 13 τραυματίες.

Αν και οι αρχές δεν επιβεβαιώνουν το κίνητρο του δράστη, τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο 42χρονος ήταν σε έξαλλη κατάσταση επειδή του οφείλονταν μισθοί. Ο άνδρας αυτός δήλωσε ότι οι πράξεις του οφείλονται στο γεγονός ότι ήταν απλήρωτος για καιρό, σύμφωνα με την πηγή αυτή της αστυνομίας.

Πηγή: ΒΒC

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.