Header Ads

Ο Τζέισον Μομόα ξύρισε το διάσημο μούσι του για καλό σκοπό

Ο Τζέισον Μομόα ξύρισε το δημοφιλές μούσι του για καλό σκοπό. Μέσα από ένα τετράλεπτο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Youtube, ο ηθοποιός μοιράστηκε το ξύρισμα με τους θαυμαστές, αποκαλύπτωντας ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να ενημερώσει για τον κίνδυνο των πλαστικών αποβλήτων. 

«Ξυρίζομαι για να ενημερώσω ότι τα πλαστικά σκοτώνουν τον πλανήτη μας», είπε ο Μομόα, καλώντας τον κόσμο να «σώσει τον πλανήτη» και ενθαρρύνοντάς τον να χρησιμοποιεί αλουμίνιο αντί για πλαστικά. «Απεχθάνομαι να πηγαίνω στο αεροδρόμιο ή να βρίσκομαι στο αεροπλάνο και να αγοράζω ένα μεγάλο πλαστικό μπουκάλι από τη στιγμή που θα μπορούσε να είναι αλουμίνιο. Υπάρχουν και σόδες σε συσκευασία από αλουμίνιο και είναι πλήρως ανακυκλώσιμα». 

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον Ντρόγκο στην επιτυχημένη σειρά του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου HBO, αποκάλυψε στην κάμερα ότι είναι η πρώτη φορά που ξυρίζεται από το 2012. «Αντίο Ντρόγκο. Γεια σου Κάρι, γεια σου Ντεκλαν», λέει ο Μομόα, απευθυνόμενους στους ρόλους του στα «Game of Thrones», «Aquaman» και «Frontier». «Υπάρχει μια αλλαγή που έρχεται και αυτή είναι το αλουμίνιο. Πρέπει να ξεφορτωθούμε τα πλαστικά μπουκάλια νερού. Ο “Aquaman” προσπαθεί να κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί - για τα παιδιά μου, τα παιδιά σας, για τον κόσμο. Καθαρίστε τους ωκεανούς, καθαρίστε τη Γη. Σας αγαπώ». 

Παρά το ενθαρρυντικό μήνυμα πίσω από την κίνηση του ηθοποιού, μερικοί χρήστες του Τουίτερ δεν ενθουσιάστηκαν με την αλλαγή.

 

Πηγή: CBS News

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.