Header Ads

Φοιτήτρια σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος 12 μέτρων - Ήθελε να βγάλει φωτογραφία για το Instagram

Φοιτήτρια σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ πέθανε το βράδυ της Κυριακής, πέφτοντας από το καμπαναριό της σχολής, στην προσπάθειά της να βγάλει μια καλύτερη φωτογραφία για το Instagram.

Παρόλο που υπήρχε ρητή απαγόρευση, η ομάδα των φοιτητών μπήκε κρυφά στο κτίριο του πανεπιστημίου Φορντχαμ και ανέβηκαν τα σκαλιά για να φτάσουν στην κορυφή να δουν την θέα της πανεπιστημιούπολης, όπως συνηθιζόταν αρκετά από τους φοιτητές.

Και τότε συνέβη το μοιραίο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των New York Times, μία 22χρονη κοπέλα έπεσε σε ένα άνοιγμα που υπήρχε, βρίσκοντας τραγικό θάνατο ένα μήνα πριν την αποφοίτησή της.

Η Σίδνεϊ Μόνφραϊς, βρέθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής από την αστυνομία με τραύμα στο κεφάλι και γρήγορα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι συνθήκες της πτώσης δεν ήταν ξεκάθαρες.

«Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις να περιγράψεις την απώλεια ενός τόσο νέου ατόμου», δήλωσε ο διευθυντής του Πανεπιστημίου, Τζόσεφ Μακσέιν.

Ο πύργος είναι εκτός ορίων, ωστόσο αυτό δεν σταματά τους φιλόδοξους φοιτητές οι οποίοι μαζεύονται κάθε βράδυ εκεί για να πιουν καμία μπύρα και να δουν την θέα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα μιας φοιτήτριας, οι τελειόφοιτοι ανεβαίνουν στο καμπαναριό για να βγάζουν φωτογραφίες για το Instagram.

Οι αρχές ερευνούν τον τρόπο με τον οποίο οι φοιτητές απέκτησαν πρόσβαση στο κτίριο.

Πηγή: New York Times, Daily Mail

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.