Header Ads

Δείτε τον μουσικό που παντρεύεται η Μεγκ Ράιαν: Ο πρωτότυπος τρόπος που το ανακοίνωσε

Η άλλοτε «America’s sweetheart» παντρεύεται και δε διστάζει να δείξει τον ενθουσιασμό της, πάντα όμως με κουλ τρόπο. Σε ανάρτησή της στο instagram, πόσταρε ένα παιδικό σκίτσο που απεικονίζει έναν άνδρα και μια γυναίκα να κρατιούνται χέρι-χέρι, γράφοντας «Engaged», κερδίζοντας τα διθυραμβικά σχόλια χιλιάδων θαυμαστών της, που ισχυρίζονται ότι οποιαδήποτε άλλη στη θέση της θα αναρτούσε κάποια σούπερ-ρετουσαρισμένη φωτογραφία του ζεύγους με κάποιο πανάκριβο μονόπετρο σε πρώτο πλάνο.

View this post on Instagram

ENGAGED!

A post shared by Meg Ryan (@megryan) on

Γαμπρός είναι ο 67χρονος μουσικός Τζον Μέλενκαμπ, ο οποίος έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει πέντε παιδιά. Η Μεγκ Ράιαν είναι ζευγάρι μαζί του από το 2010, αλλά μέσα στα οκτώ χρόνια που είναι μαζί, έχουν χωρίσει πολλές φορές και έχουν επανασυνδεθεί άλλες τόσες.

Η 56χρονη ηθοποιός ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον Ντένις Κουέιντ, με τον οποίο χώρισε για τα μάτια του Ράσελ Κρόου, τον οποίο γνώρισε και ερωτεύτηκε στα γυρίσματα ταινίας που συμπρωταγωνιστούσαν.

Το 2017, σε περίοδο που το ζευγάρι είχε χωρίσει, ο Μέλενκαμπ είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Η Μεγκ με μισεί μέχρι θανάτου. Δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί μου και δεν την κατηγορώ γι αυτό». Προφανώς εκτίμησε λάθος.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.