Header Ads

Πόσα εκατομμύρια κέρδισε σε έναν χρόνο η Αντέλ χωρίς να... χτυπήσει μία νότα

Τους τελευταίους δώδεκα μήνες δεν έχει κυκλοφορήσει νέο τραγούδι, ούτε έχει κάνει τουρ. Παρά ταύτα, η περιουσία της σταρ Αντέλ αυξήθηκε μέσα σε έναν χρόνο κατά 15 εκατομμύρια λίρες.

Η περιουσία της διάσημης τραγουδίστριας ξεπερνά κατά εκτιμήσεις τα 140 εκατομμύρια λίρες, από 125 που ήταν την προηγούμενη χρονιά. Μόνο η τουρνέ των 121 ημερών που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2017, αύξησε τις καταθέσεις της κατά 42 εκατομμύρια λίρες. 

Τα δεδομένα ωστόσο, που κάνουν τη διαφορά είναι ο τρόπος ζωής της -εν ολίγοις, ο τρόπος με τον οποίον ξοδεύει τα τεράστια κέρδη της. 

Μέχρι το 2015 οπότε και κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ, η ζωή της Αντέλ ήταν εν γένει χαμηλών τόνων, καθώς όπως έλεγε «Θέλω να έχω μία κανονική ζωή για να μπορώ να κάνω δίσκους. Κανείς δεν θέλει να ακούει τον δίσκο κάποιου ο οποίος έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα». 

Όμως, μέσα σε τρία χρόνια το status της την κατέταξε σε μία από τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου. 

Πλέον, η γεννημένη στο Λονδίνο και μεγαλωμένη σε ένα απλό διαμέρισμα στο West Norwood, Αντέλ είναι (σχεδόν) μόνιμος κάτοικος Λος Άντζελες, ταξιδεύει με το ιδιωτικό της τζετ -αξίας 50 εκατ. λιρών- προτιμά τα κίτρινα διαμάντια από τα (... βαρετά) λευκά και διαθέτει γραμματεία, προσωπικό stylist, γυμναστή και bodyguards που έχουν γίνει σκιά της, είτε πηγαίνει για ψώνια, είτε βγαίνει για δείπνο. Μάλιστα, όταν ταξιδεύει η «ομάδα» είναι ακόμη μεγαλύτερη. Άλλωστε, συνεργάζεται με τον Gavin de Becker, η εταιρεία του οποίου διαχειρίζεται το ζήτημα της προσωπικής ασφάλειας των σταρ, από τον Πολ Μακάρντεϊ μέχρι τους Μπέκαμ. 

Η ντίβα Αντέλ έχει γειτόνισσα τη Τζένιφερ Λόρενς και το πάρτι που έκανε την περασμένη άνοιξη για να γιορτάσει τα 30ά γενέθλια της είχε θέμα τον «Τιτανικό» και κόστισε 250.000 λίρες. Η κεντρική αίθουσα δε του πάρτι, διαμορφώθηκε ;etsi ώστε να μοιάζει με την περίφημη αίθουσα χορού της ταινίας.

Επιπλέον, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, η Αντέλ αγόρασε το 2015 βίλα αξίας 5 εκατ. λιρών στο Μαλιμπού, με θέα στον Ειρηνικό. 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.