Header Ads

Προσλήψεις επικουρικού προσωπικού: Ανατροπές σε πίνακες, διαδικασία και μοριοδότηση

Προσλήψεις επικουρικού προσωπικού: Ανατροπές σε πίνακες, διαδικασία και μοριοδότηση

Αλλαγές και μάλιστα ριζικές προβλέπει κοινή υπουργική απόφαση που εκδόθηκε σήμερα και δημοσιεύουν πρώτα τα dikaiologitika news, στις προσλήψεις επικουρικού προσωπικού πλην ιατρών.

Ειδικότερα σύμφωνα με την ΚΥΑ αλλαγές προβλέπονται στην διαδικασία για τις προσλήψεις του λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού καθώς και στην κατάρτιση και τήρηση των ηλεκτρονικών καταλόγων, της υποβολής αιτήσεων και του ελέγχου δικαιολογητικών αλλά και των κριτηρίων, της μοριοδότησης και των προσόντων κατά κλάδο και ειδικότητα.

Σύμφωνα με την απόφαση κατά την πρώτη εφαρμογή της νέας διαδικασίας και για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των φορέων, οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι θα καταρτιστούν και θα αναρτηθούν εντός ενός (1) μηνός από σήμερα και συγκεριμένα εως 13 Δεκεμβρίου. Οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι που θα καταρτιστούν, θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι την εκ νέου έναρξη ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων εντός του τρέχοντος έτους.

Στη συνέχεια θα καταρτιστούν νέοι κατάλογοι οι οποίοι θα αναρτηθούν μέχρι τις είκοσι (20) Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους και θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι τις δεκαπέντε (15) Οκτωβρίου του επόμενου έτους. Οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι περιλαμβάνουν τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης του υποψηφίου, τις θέσεις κατά σειρά προτίμησης, των φορέων στους οποίους επιθυμεί να τοποθετηθεί και τη συνολική του βαθμολογία όπως αυτή έχει προκύψει από τη μοριοδότηση των προσόντων του».

δείτε εδώ την νέα μοριοδότηση

Αντωνόπουλος Γιώργος
Από το Blogger.