Header Ads

Στο γυαλί ξανά η Μάρα Ζαχαρέα με το Νίκο Χατζηνικολάου

Λίγη μόλις ώρα μετά τη γνωστοποίηση ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Star μια ακόμη βόμβα ήρθε να συμπληρώσει το παζλ για το κανάλι της Κηφισιάς.


Η Μάρα Ζαχαρέα άλλοτε κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, όπως άλλωστε και ο Νίκος Χατζηνικολάου στο παρελθόν θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Πάντα υπό τη γενική διεύθυνση του Σταμάτη Μαλέλη, το Star αλλάζει σελίδα σε ύφος, φυσιογνωμία και θεματολογία και μπαίνει για τα καλά στον ανταγωνισμό των ειδήσεων ανατρέποντας τις ισορροπίες που έχουν παγιωθεί τον τελευταίο χρόνο που έπαψε να εκπέμπει το Alter.

Οπως έχει σημειώσει το iefimerida.gr η απόφαση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να επαναφέρει στο προσκήνιο τις πολιτικές ειδήσεις και να ανατρέψει το μοντέλο ειδήσεων που είχε ο σταθμός εδώ και πολλά χρόνια συνιστά και μια έμμεση απάντηση στους βασικούς μετόχους του Mega, Γιώργο Μπόμπολα και Σταύρο Ψυχάρη οι οποίοι δεν είχαν κάνει αποδεκτή την πρόταση για συγχώνευση των δύο καναλιών προκειμένου να περιοριστούν τα έξοδα και να αντιμετωπιστεί ο ανταγωνισμός που είναι πλέον εξαιρετικά σκληρός στο χώρο των ΜΜΕ.

Η δε επιλογή των προσώπων, γνωστών και δοκιμασμένων από το παρελθόν αποδεικνύει ότι ο ανταγωνισμός θα χτυπήσει… κόκκινο.

Οι αλλαγές θα προετοιμαστούν όλο το καλοκαίρι και το νέο μοντέλο θα αρχίσει να εφαρμόζεται στις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΕΣ: Newpost, egiakoumis
Από το Blogger.