Header Ads

Ανεξάρτητοι Έλληνες Κοζάνης: Περί Φούχτελ και ξεπουλήματος του τόπου μας

Επισκέφτηκε, και πάλι, την περιοχή μας ο κ. Φούχτελ.

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος εκπρόσωπος του Δ’ οικονομικού Ράιχ ήρθε για να στρατολογήσει φθηνό –πολύ φθηνό – εργατικό δυναμικό, υψηλού επιπέδου για τα εργοστάσια του κατακτητή.


Πριν από τρία χρόνια επιφανείς δημοσιογράφοι (εκτός διαπλεκομένων) γράφανε περί κινεζοποίησης της περιοχής.

Η ώρα αυτή πλησιάζει και ο Γερμανός ήρθε να θερίσει τους καρπούς του μνημονίου.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες η Γερμανία ανακοίνωσε ότι οι ανάγκες της σε εργατικό δυναμικό θα φτάσουν το 2025 στα έξι εκατομμύρια (6.000.000). Στο πλαίσιο αυτό συνήψε συμφωνία για μεταφορά εργαζομένων από την Ισπανία. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται. Ο Φούχτελ περιοδεύει στη «αποικία» του για να μοιράσει ξεροκόμματα με ωραίο περιτύλιγμα. Μήπως θυμίζει την εικόνα των τρένων που έστελναν, στην διάρκεια της κατοχής και πάλι οι γερμανοί ναζί κατακτητές, τους υπόδουλους έλληνες στα εργοστάσια για τις ανάγκες της τότε πολεμικής βιομηχανίας;

Η νέα γενιά δεν είχε όνειρο να μεταναστεύσει.

Της το επιβάλουνε. Δεν περιμένουμε πλέον τίποτα από την υποταγμένη κυβέρνηση του Σαμαρά και των αυλικών του. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να φύγει.

Ας σταματήσουν κάποιοι να παρουσιάζουν την επίσκεψη του Φούχτελ ως κερδοφόρα για την περιοχή.

Κερδοφόρα θα είναι μόνο για τις τσέπες των επιχειρηματιών που τον συνόδευαν και μόνο αν τους το επιτρέψουμε εμείς.

«ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ»


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με το κυβερνητικό πρόγραμμά τους (http://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=2502), δείχνουμε το δρόμο για την εθνική ανεξαρτησία και την έξοδο από την κρίση.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
Από το Blogger.