Header Ads

Λευκοπηγή: Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών

Χθες (29-05-2013) το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν 34χρονο ημεδαπό στην Λευκοπηγή Κοζάνης για κλοπές και 47χρονο ημεδαπό στην Κοζάνη, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και κατοχή ναρκωτικών.


Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι στην Κοζάνη ο 34χρονος αφαίρεσε από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, τσαντάκι ιδιοκτησίας 33χρονου ημεδαπού, το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, διάφορα προσωπικά του έγγραφα και ένα κινητό τηλέφωνο και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Ύστερα από αναζητήσεις, ο 34χρονος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στη Λευκοπηγή Κοζάνης και συνελήφθη, ενώ τα αφαιρεθέντα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, ο συλληφθείς την προηγούμενη εβδομάδα είχε αφαιρέσει δύο δίκυκλα μοτοποδήλατα από περιοχές της Κοζάνης. Το ένα από αυτά αφού το εγκατέλειψε, βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη του και παρελήφθη, ενώ το δεύτερο το πούλησε στον 47χρονο, ο οποίος αφού εντοπίστηκε, συνελήφθη στην Κοζάνη και το δίκυκλο που βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του. Σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 47χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο ναρκωτικά χάπια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Από το Blogger.