Header Ads

Ανεξάρτητοι Έλληνες Κοζάνης: Δε θα επιτρέψουμε να εμφυτεύσουν στα Ελληνόπουλα τον εθνομηδενισμό

Με διευκρινίσεις της στα social media, η Μαρία Ρεπούση αρνείται ότι απέστειλε στην Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ επιστολή με την οποία ζητεί να εξαιρεθούν από τη διάταξη του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που επιβάλλει τιμωρία στους αρνητές γενοκτονιών, εκείνα τα γεγονότα που η Βουλή έχει αναγνωρίσει ως γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, αλλά επουδενί διαψεύδει ότι όντως εκείνη ήταν που συνέταξε, υπέγραψε και απέστειλε μία τέτοια επιστολή, ανεξαρτήτως ποιοι ήταν οι αποδέκτες.


Ίσως να μην άξιζε να ασχοληθούμε με τη Ρεπούση αν εξέφραζε μονάχα τον εαυτό της, αλλά από τη στιγμή που η Δημοκρατική Αριστερά δεν λαμβάνει επισήμως θέση για την τακτική της βουλευτού του να εφαρμόζει μία εκστρατεία ενάντια στην εθνική ιστορική συλλογική μνήμη και συνείδηση τότε καταλαβαίνουμε ότι τόσο το κόμμα, όσο και ο Φώτης Κουβέλης προσωπικά, υιοθετούν τις απόψεις και τους ισχυρισμούς της.

Είναι ώρα να στρατευτεί ο ελληνικός λαός σε μέτωπο εθνικής, λαϊκής, δημοκρατικής επαγρύπνησης και συσπείρωσης απέναντι σε αυτούς που οραματίζονται την εξαφάνισή μας: ως κοινωνίας μέσω των Μνημονίων, ως χώρας μέσω της παραχώρησης κυριαρχίας, ως έθνους μέσω της καταπολέμησης της εθνικής ιστορικής συλλογικής μας μνήμης.

Είναι ώρα οι Έλληνες να πουν μαζικά όχι και να στρέψουν την πλάτη σε κάθε Ρεπούση και κάθε ΔΗΜ.ΑΡ. που δεν αποτελούν απλά ιδεολογική ή πολιτική τάση, αλλά νοσηρό φαινόμενο που αποσκοπεί να πλήξει τις ρίζες του έθνους και να υπονομεύσει την συνέχιση και επιβίωσή του.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σ.Ε. Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
Από το Blogger.