Header Ads

Είμαι αντίθετη στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, δήλωσε η Ραχήλ Μακρή

Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες να μην έχουν λάβει επίσημα θέση για το ζήτημα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, η βουλευτής του κόμματος Ραχήλ Μακρή δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 αντίθετη με την προώθηση σχετικού σχεδίου νόμου.


Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε το πρωί της Τετάρτης ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, καθώς «θα ήταν αφελές να μιλάμε για κάτι που δεν έχουμε δει».

Παντως, η ίδια εξέφρασε την αντίθεσή της στην προώθηση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, εκφράζοντας την άποψη ότι «το υπάρχον νομικό πλαίσιο είναι υπέραρκετό».

Επιπλέον, τόνισε ότι «προτεραιότητα της κυβέρνησης θα έπρεπε να είναι η προστασία του έλληνα πολίτη», μέσω -για παράδειγμα- της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης, κι όχι ρυθμίσεις ενάντια στην ελευθερία της έκφρασης γνώμης των ελλήνων πολιτών.

Δεδομένου ότι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ καταθέτουν στη Βουλή από κοινού το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της ΝΔ, για την υπερψήφιση του σχεδίου νόμου θα πρέπει να αναζητηθούν ευρύτερες συμμαχίες με τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Σε αυτό το πλαίσιο, η επίσημη θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το ζήτημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πάντως, ενδεικτική του κλίματος είναι η δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ Π.Καμμένου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την Τρίτη σχετικά με τις κυβερνητικές τριβές που προκαλεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Ο κ. Καμμένος βλέπει σκοπιμότητες και τεχνητή ένταση με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα προβλήματα της οικονομίας, τη στιγμή που βρίσκεται στην Αθήνα μια μεγάλη ομάδα της Deutsche Bank, η ανακεφαλαιοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί να ληφθούν νέα μέτρα.

ΠΗΓΗ: In.gr
Από το Blogger.