Header Ads

Έκθεση Εορδαία 2013: Ομιλία με θέμα «βαρηκοΐα και ακουστικά βαρηκοΐας»

Την Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρα 12:00 στο χώρο της 5ης Εμπορικής Έκθεσης Εορδαία 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ» θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «βαρηκοΐα και ακουστικά βαρηκοΐας» από ειδικό Ακοοπροθετιστή της εταιρίας μας.


Στην ομιλία θα γίνει μια γενική αναφορά για την βαρηκοΐα και στην συνέχεια θα αναφερθούμε για τους τρόπους αντιμετώπισης της με τα ακουστικά βαρηκοΐας, όπου θα αναλύσουμε όλους τους τύπους των ακουστικών και όλες τις ειδικές εφαρμογές με τις οποίες έχουμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα ακοής. Κατά την διάρκεια της ομιλίας θα υπάρχουν ακουστικά όλων των τύπων από τις περισσότερες και μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής, ώστε ο κόσμος να δεί και ελεύθερα να τα επεξεργαστεί.

Επίσης μετά το πέρας της ομιλίας, οι παραβρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν οποιαδήποτε ερώτηση και με μεγάλη ευχαρίστηση να τους λύσουμε οποιαδήποτε απορία γύρω από το θέμα των ακουστικών. Καλό θα είναι να την παρακολουθήσουν όλοι, είτε όσοι έχουν κάποιο πρόβλημα ακοής είτε όχι.

Μετά τιμής

Ελευθέριος Μποζούκογλου

Διευθυντής πωλήσεων
Από το Blogger.