Header Ads

ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας: Ενημέρωση για το Training Voucher

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας ανακοίνωσε (28-5-2013) τους πίνακες των εν δυνάμει ωφελουμένων να συμμετέχουν στη δράση voucher στον παραγωγικό τομέα Β’ της οικονομίας, που συγχρηματοδοτείται μέσω του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 20007-2013» με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι πίνακες των εν δυνάμει ωφελουμένων δίνονται στη δημοσιότητα, βάσει της με αρ. Α3/Σ13/2013 Απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, οι οποίοι δεν θα ενημερωθούν με άλλο τρόπο εγγράφως ή ατομικά.

Οι πίνακες αυτοί καταρτίστηκαν μετά των έλεγχο των δικαιολογητικών, όσων υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στη δράση, σύμφωνα με το κεφ. 2.4 παρ Β της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και περιλαμβάνουν κατά φθίνουσα σειρά κατάταξης ανά Διοικητική Περιφέρεια και Ομάδα Ωφελουμένων [τεχνίτες και διπλωματούχοι μηχανικοί], όλους τους υποψηφίους, των οποίων τα δικαιολογητικά πληρούν τους όρους της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
Όλοι οι υποψήφιοι οφείλουν με δική τους φροντίδα και επιμέλεια να λάβουν γνώση των πινάκων αυτών, μέσω της παρούσας Ανακοίνωσης και ειδικότερα ενημερώνονται για τα παρακάτω:

¨ Οι υποψήφιοι που δεν περιλαμβάνονται στους πίνακες που ακολουθούν απορρίπτονται και δεν θα συμπεριληφθούν στο Μητρώο Ωφελουμένων, επειδή είτε δεν υπέβαλαν δικαιολογητικά ή αυτά παραλήφθηκαν εκπρόθεσμα, είτε κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι τα δικαιολογητικά ήταν ελλειπή ή μη ευανάγνωστα και δυσδιάκριτα και δεν προέκυπταν με σαφήνεια και καθαρότητα τα δηλωθέντα στοιχεία.
¨ Όσοι απορρίπτονται δικαιούνται να υποβάλουν ένσταση εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης, δηλαδή έως και την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρει και να τεκμηριώνει με σαφήνεια τους λόγους υποβολής της και να κατατίθεται εντός σφραγισμένου φακέλου από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ή από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο στο Γραφείο Υποδοχής του ΤΕΕ, ή να αποστέλλεται με συστημένη αποστολή (με σφραγίδα ημερομηνίας αποστολής ταχυδρομείου) στη δ/νση: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Γραφείο Υποδοχής Voucher, Νίκης 4, 105 36 Αθήνα, 1ος όροφος. Ο φάκελος θα πρέπει να φέρει την ένδειξη «για την «Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων της δράσης Voucher». Οι ενστάσεις θα εξετασθούν από την Επιτροπή Ενστάσεων του ΤΕΕ, που έχει ορισθεί με απόφαση της Δ.Ε. του ΤΕΕ και θα εγκριθούν από τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ.
Ο οριστικός πίνακας των ωφελουμένων, ο οποίος μπορεί να παρουσιάζει διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον αρχικό πίνακα των εν δυνάμει ωφελουμένων, θα προκύψει ΜΕΤΑ το πέρας της υποβολής των ενστάσεων (μέχρι και 11 Ιουνίου 2013), την εκδίκασή τους και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων των ΚΕΚ που θα παρέχουν τις υπηρεσίες κατάρτισης στους ανέργους (μέχρι και 21 Ιουνίου 2013). ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013.
Η ημερομηνία έναρξης και οι λεπτομέρειες χορήγησης των επιταγών κατάρτισης (voucher) στους ωφελούμενους που θα προκύψουν από το τελικό και οριστικό μητρώο ωφελουμένων, θα ανακοινωθεί από το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας μετά τις 21 Ιουνίου 2013.
Από το Blogger.