Header Ads

Δ. Μακεδονία: Αναβαθμίζονται Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

Δ. Μακεδονία: Αναβαθμίζονται Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

Κοζάνη: Νέα πτέρυγα στο Μαμάτσειο

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η υποβολή της πρότασης στο Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία» του έργου «προσθήκη νέας πτέρυγας χειρουργικού και παθολογικού τομέα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης», προϋπολογισμού 16.300.000,00€.

Η νέα πτέρυγα θα αφορά προσθήκη κατ’ επέκταση τετραώροφου κτιρίου με υπόγειο, όπου θα αναπτύσσονται στους ορόφους οι κλίνες του Παθολογικού και Χειρουργικού τομέα, στο ισόγειο το οδοντιατρείο, χώροι αναμονής επισκεπτών, διαμονής ιατρών, καθώς και τα μαγειρεία με τις αποθήκες και στο υπόγειο αίθουσα σεμιναρίων, πολλαπλών χρήσεων, αποθήκες και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

 

Δ. Μακεδονία: Εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας

Την προμήθεια σύγχρονου διαγνωστικού ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για Κέντρα Υγείας: Αμυνταίου, Άργους Ορεστικού, Γρεβενών, Δεσκάτης, Πτολεμαΐδας, Καστοριάς, Κοζάνης Σερβίων, Σιάτιστας, Τσοτυλίου και Φλώρινας, συνολικού προϋπολογισμού 1.197.400 ευρώ, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» 2014-2020, υπέγραψε ο περιφερειάρχης, Γεώργιος Κασαπίδης.

Το έργο θα υλοποιηθεί με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Εθνικών Πόρων.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

 

Κοζάνη: Ενεργειακή αναβάθμιση της παλαιάς πτέρυγας του Μαμάτσειου

Τη χρηματοδότηση της ενεργειακής αναβάθμισης της παλαιάς πτέρυγας και των Εξωτερικών Ιατρείων του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, προϋπολογισμού 952.800 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιου Κασαπίδη.

Η χρηματοδότηση, που εντάχθηκε, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία» 2014-2020, αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση δύο κτιρίων του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, της Παλαιάς Πτέρυγας και των Εξωτερικών Ιατρείων, όπου θα περιλαμβάνονται εργασίες αντικατάστασης κουφωμάτων, εγκατάστασης εξωτερικής θερμομόνωσης και αντικατάστασης λαμπτήρων με νέους τύπου LED υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.