Header Ads

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δημόσιο, οι προκηρύξεις που τρέχουν για προσλήψεις σε δήμους και φορείς

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δημόσιο, οι προκηρύξεις που τρέχουν για προσλήψεις σε δήμους και φορείς

Σε εξέλιξη δεκάδες προσλήψεις στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ. Το Dikaiologitika News, παρουσιάζει όλες τις προκηρύξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για αποστολή δικαιολογητικών. Αναλυτικός πίνακας.

22 Καθαριστές με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας ανακοινώνει την πρόσληψη 22 ΥΕ Καθαριστών Σχολείων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 4 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 29/08/2020-01/09/2020

Δείτε εδώ την προκήρυξη

13 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Χερσονήσου

Ο Δήμος Χερσονήσου ανακοινώνει την πρόσληψη 13 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 4 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 27/08/2020-02/09/2020

Δείτε εδώ την προκήρυξη

9 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στον Κοινωνικό Οργανισμό Δήμου Πατρέων

Ο Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων ανακοινώνει την πρόσληψη 9 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 25/08/2020-03/09/2020

Δείτε εδώ την προκήρυξη

7 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Γενικό Νοσοκομείο "Βενιζέλειο-Πανάνειο"

Το Γενικό Νοσοκομείο "Βενιζέλειο-Πανάνειο" ανακοινώνει την πρόσληψη 7 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

6 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής ανακοινώνει την πρόσληψη έξι (6) ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για χρονικό διάστημα 2 μηνών και με δυνατότητα παράτασης.

1 ΠΕ Αρχαιολόγων
1 ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών
2 ΔΕ Εξειδικευμένων Εργατοτεχνιτών
2 ΥΕ Εξειδικευμένων Εργατών

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων από 25-08-2020 έως και 07-09-2020.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

10 άτομα Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προκηρύσσει την πλήρωση 10 θέσων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 25/08/2020-14/09/2020

Δείτε εδώ την προκήρυξη

36 άτομα Τακτικού Προσωπικού στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας & Τεχνολογίας και στην Τράπεζα της Ελλάδος

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προκηρύσσει την πλήρωση 36 θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 26/08/2020-11/09/2020

Δείτε εδώ την προκήρυξη

86 νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Καλαμάτας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ογδόντα έξι (86) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Καλαμάτας

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Προσλήψεις απο το ΔΕΔΔΔΗΕ στην Λάρισα

Ανακοινωση ΑΣΕΠ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας/Περιοχής Λάρισας, που εδρεύει στην Λάρισα του Νομού Λάρισας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

2 ΠΕ Υπάλληλοι Γραφείου
7 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων

Δείτε εδώ την προκήρυξη

20 προσλήψεις στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για το χρονικό διάστημα από υπογραφή της σύμβασης έως και την 23/12/2020 για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

ΑΣΕΠ: Νέες θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που εδρεύει στον Νομό Κοζάνης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα, αριθμού ατόμων και διάρκεια σύμβασης (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

10 ΔΕ Χειριστές Ηλεκτροκίνητων μηχανημάτων 

Δείτε εδώ την προκήρυξη

10 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αχαρνών

Λαμβάνοντας υπόψη τη με αριθ. 182/03-08-2020 (ΑΔΑ: Ω6ΦΣΩΨ8-7ΗΦ) Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αχαρνών, θα προβεί στην άμεση πρόσληψη προσωπικού Δέκα (10) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθ. 206 του Ν.3584/2007 και τις διατάξεις του 24ου άρθρου όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει της από 14/3/2020 (ΦΕΚ 64Α/14-3-2020) Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, με σκοπό την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και συγκεκριμένα αντιμετώπιση της ανάγκης
περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, λόγω του μεγάλου κινδύνου για τη δημόσια υγεία από τη συσσώρευση απορριμμάτων αλλά και την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας.

6 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας
4 ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρων

Δείτε εδώ την προκήρυξη

22 προσλήψεις στο Βόλο με προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Ανακοινωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι δύο (22) ατόμων για την κάλυψη αναγκών, με παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Βόλου «Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.), που εδρεύει στο Βόλο, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.