Header Ads

Οι εμφανίσεις της Lady Gaga με μάσκα που έκλεψαν την παράσταση στα Βραβεία MTV

Οι εκκεντρικές εμφανίσεις της Lady Gaga στα MTV Video Music Awards που απονεμήθηκαν την Κυριακή 31 Αυγούστου σε μία υβριδική τελετή, είχαν αυτή τη φορά κάτι διαφορετικό: τη μάσκα προστασίας από τη διασπορά του κορονοϊού, σε κάθε πιθανή και απίθανη εκδοχή (μεταξύ άλλων και μία ροζ τύπου Mad Max). 

Με εννέα υποψηφιότητες και τελικά πέντε βραβεία, μεταξύ αυτών το βραβείο του Καλλιτέχνη της Χρονιάς και το βραβείο για το Τραγούδι της Χρονιάς, η Lady Gaga έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση, όχι μόνο επειδή σάρωσε, αλλά επειδή έκανε ένα σαφέστατο statement εν μέσω πανδημίας. 

«Eπειδή είμαστε χωριστά αυτή τη στιγμή και ο πολιτισμός ίσως μοιάζει λιγότερο ζωντανός κατά κάποιον τρόπο, γνωρίζω πως έρχεται μια Επανάσταση. Μείνετε ασφαλείς, πείτε τη γνώμη σας και μπορεί να ακούγομαι σαν δίσκος που κόλλησε, αλλά φορέστε μάσκα, είναι ένδειξη σεβασμού», είπε στην ευχαριστήρια ομιλία της.

Τα MTV Video Music Awards είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που μεταδόθηκε ζωντανά από τότε που πανδημία «πάγωσε» τις παραγωγές στις ΗΠΑ.

Η υβριδική τελετή με οικοδέσποινα την Κίκι Πάλμερ, η οποία μετέδιδε από ένα υπαίθριο απροσδιόριστο πλατό κοντά στο Empire State Building («με έχουν στην κορυφή κάθε κτιρίου», είπε χαριτολογώντας) ξεκίνησε με ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο - αφιέρωμα στον Τσάντγουικ Μπόουζμαν, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

Παρά την κριτική που είχε δεχτεί ο περσινός οικοδεσπότης της τελετής, Sebastian Mansicalco, η Πάλμερ -η έκκληση της οποίας σε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στο Λος Άντζελες έγινε viral- δεν μάσησε τα λόγια της, μιλώντας για το κίνημα Black Lives Matter: «Πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη κατά του συστημικού ρατσισμού. Ήρθε η στιγμή να γίνουμε εμείς η αλλαγή που θέλουμε να δούμε». 

Νικητές της βραδιάς αναδείχτηκαν επίσης, ο The Weeknd (Καλύτερο Βίντεο) για το «Blinding Lights», η Taylor Swift (Καλύτερη Σκηνοθεσία) για το «The Man», το «Qué Pena» (Καλύτερο Latin) του Maluma, η Megan Thee Stallion (Καλύτερο hip-hop) με το «Savage», οι BTS  (Καλύτερο ποπ) με το «On» και η Doja Cat (Καλύτερος Νέος Καλλιτέχνης). 

Η διοργάνωση ανακοίνωσε ακόμη δυο νέες κατηγορίες για το 2020, το καλύτερο βίντεο από το σπίτι (Justin Bieber και Ariana Grande για το «Stuck with U») και την καλύτερη εμφάνιση καραντίνας (CNCO για το «De Cero/Honey Boo»). 

Ωστόσο, το κλίμα της ιδιότυπης τελετής έδωσε στα τελευταία πέντε λεπτά ο The Weeknd, ο οποίος αποδεχόμενος το βραβείο είπε «Είναι δύσκολο να γιορτάσω, οπότε θα πω απλώς, Δικαιοσύνη για τον Τζέικομπ Μπλέικ και την Μπριόνα Τέιλορ». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I was wearing face shields before it was a thing 👆🤣 #VMAs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Με πληροφορίες από HuffPost US, Guardian

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.