Header Ads

Οι μάσκες στα σχολεία «θα έχουν κουρκουμπίνη για να ναρκώνουν τα παιδιά» - Η θεωρία που έγινε viral

Είναι γνωστό ότι ο κουρκουμάς και πιο συγκεκριμένα η κουρκουμίνη που περιέχει, είναι εξίσου δραστική με τις ουσίες παρακεταμόλη (paracetamol) και ιβουπροφαίνη (ibuprofen) που περιέχουν τα γνωστά παυσίπονα. Η «κουρκουμπίνη» από την άλλη είναι μια ουσία, που σύμφωνα με μια μητέρα θα ναρκώσει τα παιδιά στο σχολείο. Αυτά της είπε τουλάχιστον η πηγή της από το υπουργείο. Και δεν άργησε να γίνει viral η θεωρία της και να διακωμωδηθεί. 

«Φίλες μου, μόλις μου είπε γνωστή μου από το υπουργείο οτι οι μάσκες που θα μοιράσουν στα παιδιά θα είναι ποτισμένες με κουρκουμπίνη. Μια ουσία λέει που είναι των κινέζων και στόχο έχει να κάνει τα παιδιά συνεργάσιμα και ήρεμα. Να μην κάνουν φασαρία κτλ. 

 

Θα ναρκώσουν τα παιδιά μας; Εμείς αποφασίσαμε να μην το σχείλουμε με μάσκα και αν τελικά τις μοιράσουν θα πληρώσουμε ιδιώτη να κάνει ανάλυση υλικού». Τάδε έφη η ανήσυχη μαμά. 

Όπως καταλαβαίνετε, το ποστάρισμα αυτό δεν άργησε να γίνει viral, κυκλοφορώντας σε όλα τα social media και δίνοντας αφορμή για μυθικά σχόλια.

 

Δείτε τις καλύτερες αναρτήσεις:

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.