Header Ads

Aνδρας στο Οχάιο έφτιαξε ένα μπαρ αποκλειστικά για σκίουρους

Μια ασυνήθιστη κίνηση φαίνεται πως έκανε πράξη ένας άνδρας από το Οχάιο των ΗΠΑ που αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μπαρ αποκλειστικά για σκίουρους και να τους σερβίρει ξηρούς καρπούς.

Ο Μίκαελ Ντούτκο, που είναι 35 ετών, κατασκευάζει αντικείμενα από ξύλο, ενώ έχει και το δικό του κανάλι στο YouTube. Το γεγονός όμως που τον έκανε διάσημο ήταν η δημιουργία του εν λόγω μπαρ. Το «The Nutty Bar», τμήμα του οποίου βρίσκεται μέσα στο σπίτι του άνδρα, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα κανονικό μπαρ.

Όπως ο ίδιος εξηγεί, ο λόγος που ξεκίνησε να φτιάχνει το κατάστημα είναι επειδή οι γείτονες του παρατηρούν τα πουλιά και οι σκίουροι εισέβαλαν στο οπτικό τους πεδίο.

«Η κόρη μου μου είπε τι συνέβαινε. Ετσι κι εγώ, δεν της είπα τι θα έκανα. Το έφτιαξα και το έβαλα στον φράχτη και όταν το είδε ξέσπασε σε γέλια», συμπλήρωσε.  

Τα σκιουράκια που φτάνουν εκεί δείχνουν να απολαμβάνουν τα εδέσματα που περιλαμβάνουν επτά διαφορετικούς ξηρούς καρπούς, οι οποίοι έχουν πάρει τα ονόματα τους από δημοφιλείς ποικιλίες μπύρας.

Το πλάτος του μπαρ αγγίζει τα 63 εκατοστά και το ύψος τα 40. Επειτα από την ανάρτηση του βίντεο από την κατασκευή του «Τhe Nutty Bar» στο YouTube ο άνδρας έλαβε δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους που εξέφρασαν την επιθυμία τους να το αγοράσουν.

Αμέσως κατοχύρωσε την ιδέα και πλέον σχεδιάζει να πουλάει το «Τhe Nutty Bar» για περίπου 175 έως 200 δολάρια.  

Ο Ντούτκο λέει ότι και τα παιδιά του λατρεύουν το «The Nutty Bar» και πως για ώρες παρακολουθούν τους σκίουρους να τρώνε με ευχαρίστηση τους ξηρούς καρπούς. Ο άνδρας δηλώνει ενθουσιασμένος για όσα θα ακολουθήσουν αλλά πιστεύει πως τίποτα δεν θα ξεπεράσει το «The Nutty Bar».

(Με πληροφορίες από CNN)

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.