Header Ads

Η Κέιτ Μίντλετον, το φωτογραφικό πρότζεκτ της πανδημίας κι η ανακοίνωση

Κέιτ Μίντλετον

  Τον Μάιο του 2020, στην καρδιά του πρώτου κύματος της πανδημίας, η Κέιτ Μίντλετον είχε ζητήσει από τους βρετανούς να αναρτήσουν τις καλύτερες φωτογραφίες από τις οικογένειές τους, τον τρόπο εργασίας και ζωής τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας και της αντιμετώπισης των συνεπειών του πρώτου χτυπήματος του Covid - 19.

 Ούτε 100, ούτε 200, αλλά . Απ′ αυτά έγινε επιλογή 100 τα οποία και θα παρουσιαστούν σε διαδικτυακή έκθεση που ξεκινά τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου όπως ανακοίνωσε η δούκισσα του Κέιμπριτζ σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ο λογαριασμός @kensingtonroyal. Σ′ αυτό μιλούν η ίδια αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής, ο διευθυντής της National Portrait Gallery, Νίκολας Κουλινάν, η συγγραφέας και ποιήτρια, Λεμ Σίσεϊ ο επικεφαλής - νοσηλευτής για την Αγγλία, Ρουθ Μέι κι η νικήτρια του θεσμού, 2018 Portrait of Britain, Μύριαμ Γουαχίντ. 

Σ′ αυτό το βίντεο, η 38χρονη δούκισσα, σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και μητέρα τριών παιδιών φορά ένα φόρεμα του οίκου Zara το οποίο την συγκεκριμένη περίοδο εκπτώσεων κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ. 

Ιδού:

Ενα ακόμα ποστ του λογαριασμού @kensingtonroyal από τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν.  Σύμφωνα με όσα αναφέρει, μια επιλογή από τις 100 που ξεχώρισαν θα παρουσιαστεί επίσης σε πόλεις και περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου. 

ΠΗΓΗ: PEOPLE

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.