Header Ads

Δημιουργικά Βραβεία EMMY: «Game of Thrones» και «Τσέρνομπιλ» οι μεγάλοι νικητές

Οι συντελεστές της σειράς του «Game of Thrones» κέρδισαν 10 βραβεία στα Creative Arts EMMY Awards.

Το «Game of Thrones» ήταν ο μεγάλος νικητής στα Δημιουργικά Βραβεία ΕΜΜΥ 2019 (Creative Arts EMMY Awards), που πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή, στο Microsoft Theater στο Λος Αντζελες. 

Η δημοφιλής σειρά του HBO απέσπασε συνολικά δέκα βραβεία, ενώ το Τσέρνομπιλ του ίδιου δικτύου, επτά. Τα Δημιουργικά Βραβεία δίνονται μια εβδομάδα πριν την τελετή απονομής Primetime EMMY βραβείων, σε προσωπικό που εργάζεται πίσω από τις κάμερες, στην παραγωγή μιας σειράς ή τηλεοπτικής εκπομπής. Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή βραβεύτηκαν παραγωγοί, διακοσμητές πλατό, υπεύθυνοι επεξεργασίας βίντεο, σχεδιαστές κοστουμιών, μακιγιέρ, κινηματογραφιστές, διευθυντές κάστινγκ και ηχολήπτες. Επιπλέον, βραβεία απονέμονται και σειρές κινουμένων σχεδίων, διαφημίσεις και γκεστ ηθοποιών. 

Το «Game of Thrones» κέρδισε για το κάστινγκ, τα κοστούμια fantasy/sci-fi, το μοντάζ, τον σχεδιασμό και γραμματοσειρά των τίτλων αρχής, την μουσική, το μακιγιάζ, την ηχοληψία, τα ειδικά εφέ και τους κασκαντέρ. Τα πέντε από τα δέκα βραβεία δόθηκαν στο τρίτο επεισόδιο της όγδοης σεζόν με τίτλο «The Long Night», το οποίο αναμένεται να κερδίσει και στα primetime EMMY. 

Το «Τσέρνομπιλ» κέρδισε βραβεία για την παραγωγή, την φωτογραφία, το μοντάζ, την μουσική, τα ηχητικά και οπτικά εφέ. 

Η κωμική σειρά της Εϊμι Σέρμαν - Παλαντίνο «The Marvelous Mrs. Maisel» κέρδισε τέσσερα ΕΜΜΥ στις κατηγορίες φωτογραφία, κοστούμια (εποχής), μακιγιάζ/κομμώσεις και μουσική. 

Η 71η τελετή απονομής των EMMY, θα πραγματοποιηθεί στο Microsoft Theater στο Λος Αντζελες, την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Πηγή: Indiewire 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.