Header Ads

Υπουργείο Ναυτιλίας: Προσλήψεις εκπαιδευτικών στη σχολή εμπορικού Ναυτικού

Υπουργείο Ναυτιλίας: Προσλήψεις εκπαιδευτικών στη σχολή εμπορικού Ναυτικού

Η ΔΣΕΝ/ΜΕΤ/ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΩΝ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προτίθεται να προσλάβει, για την κάλυψη των αναγκών του εκπαιδευτικού έτους 2019-2020, ωρομίσθιους καθηγητές.

Οι ειδικότητες αφορούν:

Όλες οι θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ

Έναν Αρχιθαλαμηπόλο Ε.Ν και ελλείψει υποψηφίων έναν Θαλαμηπόλο Α΄ τάξης Ε.Ν. Μέχρι δύο Αγγλικής Φιλολογίας, έναν Γαλλικής Φιλολογίας,  έναν Φιλόλογο, έναν Βιολόγο, έναν Πλοίαρχο Α΄ τάξης Ε.Ν και ελλείψει υποψηφίων έναν Πλοίαρχο Β΄ τάξης Ε.Ν.

Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην πρόσληψη μέρους του αριθμού προσωπικού που προκηρύσσεται, σε περίπτωση μεταβολής των εκπαιδευτικών αναγκών, εφόσον αιτιολογείται από τη ΔΣΕΝ/ΜΕΤ/ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΩΝ, χωρίς αυτό να εγείρει οποιαδήποτε απαίτηση από τους υποψηφίους.

Η προκαλούμενη δαπάνη από την πρόσληψη του Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού που θα προσληφθεί θα βαρύνει το Κεφάλαιο Ναυτικής Εκπαίδευσης (ΚΝΕ) και είναι επιλέξιμη για συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ” του ΕΣΠΑ 2014 -2020.

Υποβολή αιτήσεων και προθεσμίες

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης της Ανακοίνωσης, στον Τύπο ή στην ιστοσελίδα του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» του Υπουργείου, ήτοι μέχρι και την 26/09/2019, να υποβάλουν ή να αποστείλουν με «ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ» ή «EXPRESS» στη ΔΣΕΝ/ΜΕΤ/ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΩΝ(Φλέμιγκ 43, Τ.Κ. 182 33 Αγ. I. Ρέντης), την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. (Λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία της σφραγίδας του Ταχυδρομείου με την ένδειξη ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS).

Περίληψη της Ανακοίνωσης δημοσιεύεται σε μία ημερήσια εφημερίδα των Αθηνών και μία του Πειραιά. Aντίγραφο Ανακοίνωσης αποστέλλεται σε ΠΕΑΘΕΝ, ΠΕΠΕΝ, ΠΕΣΠΕΝ και Ε.Ε.Ε, στην ΥΝΑΝΠ/ΔΔΥ 4Ο και τοιχοκολλάται στο Κατάστημα της Σχολής (με υπογραφή πρακτικού ανάρτησης) και στο Δημοτικό Κατάστημα Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Επίσης αναρτάται στην 13 ιστοσελίδα του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Αναζήτηση: Ανά είδος/ Πράξεις Οργανωτικού και Διοικητικού Περιεχομένου/Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www . yen .gr.

Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στην ορθή συμπλήρωση και υπογραφή της αίτησης και της απαιτούμενης υπεύθυνης δήλωσης σύμφωνα με τους όρους της παρούσας. Σε περίπτωση που υποψήφιος διαπιστώσει οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη ή επιθυμεί την τροποποίηση αυτής, οφείλει να υποβάλει σχετική αίτηση, εντός της οριζόμενης, με την παρούσα, προθεσμίας. Δικαιολογητικά που προσκομίζονται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών δεν γίνονται δεκτά. Στην κατά το προηγούμενο εδάφιο απαγόρευση αποδοχής εκπρόθεσμων πιστοποιητικών ή δικαιολογητικών περιλαμβάνονται και αυτά που είναι συμπληρωματικά ή διευκρινιστικά εκείνων που έχουν κατατεθεί εμπροθέσμως.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης, τα υποβληθέντα δικαιολογητικά των προσληφθέντων θα παραμένουν στο αρχείο της Υπηρεσίας. Στους υποψηφίους που δεν προσελήφθησαν, τα δικαιολογητικά δύναται να επιστραφούν, κατόπιν σχετικής αίτησης του υποψηφίου, μετά τη λήξη του εκπαιδευτικού έτους για το οποίο είχε υποβληθεί υποψηφιότητα. ΙΒ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 210-4220713 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς επίσης και στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου thalamip @ hcg .gr

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.