Header Ads

ΑΣΕΠ: Είσαι άνεργος; Όλες οι προκηρύξεις που τρέχουν στο δημόσιο - Προσλήψεις σε ΤΑΠΑ, ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗ και δήμους

ΑΣΕΠ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Dikaiologitika News, σας παρουσιάζει όλες τις θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ, που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή σε εξέλιξη, για αποστολή βιογραφικού. Πατώντας στα λινκ μπορείτε να ανημερωθείτε για τις προϋποθέσεις υποβολής αιτήσεων αλλά και την ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών

Αναλυτικά όλες οι θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ:

Νέες ευκαιρίες για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στην ΔΕΔΔΗΕ - Θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Σε εξέλιξη προσλήψεις στην ΔΕΔΔΗΕ, σε έξι νομούς της Ελλάδας. Οι θέσεις εργασίας αφορούν την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. 

Δείτε εδώ περισσότερα

ΑΣΕΠ: 200 προσλήψεις στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων σε 28 περιοχές - Θέσεις εργασίας για απόφοιτους λυκείου

Οι προσλήψεις στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων που θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ, έχουν διάρκεια 8 μήνες ενώ οι θέσεις εργασίας θα κατανεμηθούν σε 28 περιοχές της χώρας.

Μέσω της προκήρυξης δίνεται η δυνατότητα πρόσληψης 145 αποφοίτων Λυκείου.

Δείτε εδώ περισσότερα

Νέες προσλήψεις στη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ανακοινώνει οτι το Συγκρότημα Αλιάκμονα ενδιαφέρεται για την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου προσωπικού (εργατών) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), συνολικά δύο (2) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Συγκροτήματος.

Δείτε εδώ περισσότερα

ΑΣΕΠ: 21 θέσεις εργασίας στο Δήμο Νέα Προποντίδας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι ένα (21) ατόμων μέσω ΑΣΕΠ, καλλιτεχνικού–διδακτικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθία για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών του Τμήματος Πολιτισμού (Δημοτικό Ωδείο Νέας Προποντίδας και Καλλιτεχνικών Τμημάτων).

Δείτε εδώ περισσότερα

12 νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Βόλβης

Ο Δήμος Βόλβης έπειτα από τις 103/2019, 124/2019, 104/2019, αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής (καθαριότητα) και της Πολιτικής Προστασίας (πυροπροστασία) του Δήμου Βόλβης, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα την χρονική περίοδο:

4 ΥΕ εργατών καθαριότηταςσυνοδοί απορριμματοφόρων 2 μηνες
4 ΥΕ εργατών γενικών καθηκόντων 3 μήνες
3 ΥΕ εργατών γενικών καθηκόντων 4μήνες

Δείτε εδώ περισσότερα

Προσλαμβάνονται καθηγητές στον δήμο Αλμυρού

Προσλήψεις καλλιτεχνικού-εκπαιδευτικού προσωπικού στο Δήμο Αλμυρού, της εκπαιδευτικής περιόδου 2019-2020, με σύμβαση ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου (ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ), δέκα επτά (17) συνολικά ατόμων, για την κάλυψη αναγκών, για την παροχή υπηρεσιών έναντι ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ, του Αυτοτελούς Τμήματος Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Δήμου Αλμυρού, που εδρεύει στον Αλμυρό.

Δείτε εδώ περισσότερα

Προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής στον Δήμο Πέλλας

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού & Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) με βάση την έγκριση ΦΕΚ3200/τβ/21-08-19 και προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού κατά την περίοδο 2019-2020 με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα προσλάβει προσωπικό: Δέκα οκτώ (18) Καθηγητές Π.Φ.Α. με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και με ωρομίσθια αποζημίωση.

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.