Header Ads

Γρεβενά: Σκότωσαν και δεύτερο άλογο

Γρεβενά: Σκότωσαν και δεύτερο άλογο

Προβληματισμό δημιουργεί το δεύτερο περιστατικό με σκοτωμένο άλογο που βρέθηκε στην παραποτάμια περιοχή ανάμεσα στις τοπικές Κοινότητες Σμίξης και Φιλιππαίων Γρεβενών.

Το νέο περιστατικό έγινε γνωστό χθες το απόγευμα, όταν ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του νεαρού αλόγου, ο οποίος και το αναγνώρισε. Μάλιστα δίπλα στο σκοτωμένο άλογο, που είχε γεννήσει πριν ένα μήνα βρέθηκε να περιφέρεται το πουλαράκι του.

Το άλογο είχε κτυπηθεί σε δύο σημεία με κυνηγετικό όπλο. Το ένα ήταν στην κοιλιά του και το άλλο στο κεφάλι του. Μιλώντας ο ιδιοκτήτης στην ΕΡΤ Κοζάνης, τόνισε ότι παρόμοιο περιστατικό, με σκοτωμένο άλογο ιδιοκτησίας κτηνοτρόφου της περιοχής, είχαμε και τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του αλόγου ο ίδιος έχει άλλα 30 άλογα, τα οποία την Άνοιξη και το Καλοκαίρι κυκλοφορούν ελεύθερα στην περιοχή, ενώ όπως τόνισε το χειμώνα τα άλογά του είναι σταβλισμένα.

Σύμφωνα με τον Star-fm Γρεβενών για το νέο αυτό περιστατικό έχει επιληφθεί το εγκληματολογικό τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: https://www.ert.gr/?p=1610343
Από το Blogger.