Header Ads

Εγκατάλειψη βρέφους 7 ημερών στη Νέα Ιωνία: Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη μυστηριώδη υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους εφτά ημερών τα ξημερώματα της Τετάρτης έξω από πολυκατοικία επί της οδού Ακροπόλεως στη Νέα Ιωνία.

Οι αστυνομικοί εφαρμόζουν τη γνωστή μέθοδο... «πόρτα - πόρτα» αναζητώντας τη μητέρα του μωρού.

Το πρώτο κλιμάκιο αστυνομικών πραγματοποιεί έρευνες στα γύρω σπίτια, καθώς στην πολυκατοικία που βρέθηκε τυλιγμένο σε πετσέτα και μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ το βρέφος, η τελευταία γέννα έγινε πριν από περίπου 6 μήνες. Ένα δεύτερο κλιμάκιο αστυνομικών ερευνά τα δημόσια νοσοκομεία, στα οποία προσήλθε τις τελευταίες ημέρες έγκυος με «περίεργη» συμπεριφορά για να γεννήσει. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο, η γυναίκα να γέννησε μόνη της, συνεπώς οι έρευνες γίνονται ακόμα πιο περίπλοκες.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως έχουμε να κάνουμε με την περίπτωση είτε κάποιας ανήλικης, είτε κάποιας ανύπαντρης γυναίκας που είτε δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να μεγαλώσει το μωρό, είτε δεν το ήθελε, είτε αντιμετωπίζει κάποιου είδους ψυχολογικά προβλήματα.

Επίσης, οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας προκειμένου να δουν εάν έχει καταγραφεί κάποια «ύποπτη» κίνηση. Όσον αφορά στο καρότσι του σούπερ μάρκετ, έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και DNA.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.