Header Ads

ΑΣΕΠ: Σε εξέλιξη προσλήψεις στο δημόσιο - Θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία, δήμους, ΕΛΑΣ, υπουργεία και ΙΕΚ

ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται δεκάδες προσλήψεις σε δημόσιους φορείς μέσω ΑΣΕΠ. Το Dikaiologitika News, συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλες τις θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία, δήμους και ΕΛΑΣ, υπουργεία και ΙΕΚ. Πατώντας τα λινκ μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή αιτήσεων.

Προσλήψεις σε πέντε Κέντρα Υγείας χωρίς απολυτήριο Λυκείου

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης που εδρεύει στην Καβάλα.

Δείτε εδώ περισσότερα

ΑΣΕΠ: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για 1.500 προσλήψεις ειδικών φρουρών στην ΕΛΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για προσλήψεις 1500 ειδικών φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 26η Αυγούστου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους αυτοπροσώπως στο οικείο αστυνομικό Τμήμα.

Δείτε περισσότερα εδώ

Προσλήψεις εξπρές από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε 19 περιoχές της χώρας

Προσλήψεις 46 θέσεων ειδικότητας ΠΕ Κτηνιατρικού, μέσω ΑΣΕΠ, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους, με σκοπό την αποτροπή εισόδου στη χώρα της Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων και τον έλεγχο του νοσήματος στην περίπτωση της εξάπλωσής του.

Δείτε περισσότερα εδώ

Προσλήψεις σε δημόσια ΙΕΚ σε όλη την Ελλάδα - Αιτήσεις τώρα (Όλες οι ειδικότητες)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις θέσεις ωρομίσθιου προσωπικού στα δημόσια ΙΕΚ

Η ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά μέχρι τις 19 Αυγούστου στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Δείτε εδώ περισσότερα

36 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών ανακοινώνει την πρόσληψη 36 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωυικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 4 μηνών και όχι πέραμ της 31/12/2019.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 08/08/2019-19/08/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

10 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 4 μηνών και όχι πέραν της 31/12/2019.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 10/08/2019-19/08/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

136 νέες προσλήψεις με προκήρυξη του ΑΣΕΠ στο γενικό νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων»-Γ.Ν.Δ.Α. «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

νακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν τριάντα έξι (136) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων»-Γ.Ν.Δ.Α. «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» που εδρεύει στη ΝΙΚΑΙΑ Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

136 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα
Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης 31-3-2017, ‘’για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για ανάγκες καθαριότητας ή εστίασης ή σίτισης ή φύλαξης (άρθρα: 21 του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει, 63 του Ν. 4430/2016 και 107 του Ν. 4461/2017)’’ σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Η προκήρυξη εδω

10 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων (Δήλος/ Αθήνα)

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων (Δήλος/ Αθήνα) ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 4 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 07/08/2019-21/08/2019

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.