Header Ads

Προσλήψεις διοικητικού προσωπικού στο Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών

Προσλήψεις διοικητικού προσωπικού στο Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών

Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για στελέχωση του Ν.Π.Ι.Δ. Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών.

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν όλοι οι μόνιμοι ή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπάλληλοι από φορείς της Γενικής Κυβέρνησης ή του ευρύτερου δημοσίου τομέα καθώς και των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, για τους οποίους δεν συντρέχουν τα κωλύματα απόσπασης και δεν εκκρεμεί σε βάρος τους ποινική ή πειθαρχική δίωξη.

Η αίτηση υποψηφιότητας, το βιογραφικό σημείωμα, η υπεύθυνη δήλωση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά τεκμηρίωσης, πρέπει να αποσταλούν αποκλειστικά με συστημένη επιστολή μέσω ταχυδρομείου ή ταχυμεταφορά από 19/08/2019 μέχρι το αργότερο τις 31/08/2019 (ως ημερομηνία αποστολής θεωρείται η ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου/ ταχυμεταφορέα) στην κατωτέρω διεύθυνση: ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ Ανδρέα Παπανδρέου 37 T. K. 15180-Μαρούσι Θέμα: Ανακοίνωση - Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για στελέχωση του Ν.Π.Ι.Δ. Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών.

Η αίτηση, (επισυνάπτεται σχετικό υπόδειγμα αίτησης), θα συνοδεύεται από: α) βιογραφικό σημείωμα, (επισυνάπτεται σχετικό υπόδειγμα) όπου αναφέρονται αναλυτικά η υπηρεσιακή κατάσταση, τα ασκηθέντα υπηρεσιακά καθήκοντα, ιδίως δε αυτά που συνιστούν την απαιτούμενη ή και την τυχόν πρόσθετη εμπειρία, οι υπηρεσιακές επιδόσεις, επιμόρφωση, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που κρίνουν οι υποψήφιοι χρήσιμο για την επιλογή τους. β) Υπεύθυνη δήλωση, (του άρθρου 8 του Ν. 1599/86) στην οποία να βεβαιώνεται ότι τα στοιχεία που αναγράφονται στο βιογραφικό είναι αληθή. γ) Βεβαίωση από την υπηρεσία τους με βασικά στοιχεία προσωπικού μητρώου (χρόνος υπηρεσίας, βαθμός, εκθέσεις αξιολόγησης, ηθικές αμοιβές, πειθαρχικά παραπτώματα κ.λ.π.), τους τίτλους σπουδών, το πανεπιστημιακό έτος απόκτησης και την τυχόν απαιτούμενη πράξη αναγνώρισής τους, τους τίτλους σπουδών ή άλλο στοιχείο που αποδεικνύουν το επίπεδο γνώσης ξένης γλώσσας και στοιχεία που αποδεικνύουν γνώση χρήσης Η/Υ. δ) Επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών. ε) Υπεύθυνη δήλωση, (του άρθρου 8 του Ν. 1599/86) στην οποία να βεβαιώνεται ότι αποδέχονται τους όρους της παρούσας πρόσκλησης.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας που υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή προσωπικά δεν γίνονται δεκτές.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.