Header Ads

Προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού

Προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού

Προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού & λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του 2ου υποέργου «Αρχαιολογικός Έλεγχος» στο πλαίσιο της Πράξης «Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην πόλη Ηρακλείου – 2017» για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως δύο (2) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του έργου

Οι θέσεις εργασίας αφορούν τις εξής ειδικότητες: ΠΕ Αρχαιολόγων Μία (1) θέση Πόλη Ηρακλείου Κρήτης (περιοχή Παναγίας Αλατσάτων Μεσαμπελιών), ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με εξειδίκευση στην αποκατάσταση & ανάδειξη μνημείων Μία (1) θέση Πόλη Ηρακλείου Κρήτης (περιοχή Παναγίας Αλατσάτων Μεσαμπελιών), ΔΕ Τεχνικών Συντήρησης Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης (Έργων Τέχνης) Μία (1) θέση Πόλη Ηρακλείου Κρήτης (περιοχή Παναγίας Αλατσάτων Μεσαμπελιών) & Εργαστήρια Συντήρησης, ΔΕ Εξειδικευμένων Εργατοτεχνιτών σε αρχαιολογικά έργα και ελλείψει αυτών ΥΕ Εξειδικευμένων Εργατών σε αρχαιολογικά έργα Τέσσερεις (4) Πόλη Ηρακλείου Κρήτης (περιοχή Παναγίας Αλατσάτων Μεσαμπελιών).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ξανθουδίδου & Χατζηδάκη 1, Τ.Κ.71202, Ηράκλειο, υπόψη κ.κ. Αλίκης Γαλάνη ή Δέσποινας Μπουμπάκη (τηλ. επικοινωνίας: 2810 279241), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 2-9-2019 έως 6-9-2019).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι που αποστέλλουν την αίτησή τους ταχυδρομικά, ενημερώνουν την Υπηρεσία για την αποστολή της αίτησής τους με τηλεομοιοτυπία ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εντός της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Επισημαίνεται ότι, διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, επιτρέπεται μόνον μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία (αρθ. 20 παρ. 7 του Ν.2738/1999).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού.

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.