Header Ads

O «πιο ψύχραιμος άνθρωπος στον κόσμο» δεν επέτρεψε σε ένοπλο ληστή να τον αναστατώσει

YouTube

Ένας θαμώνας σε μπαρ του Σεντ Λούις στις ΗΠΑ χαρακτηρίζεται ως ο «πιο ψύχραιμος άνθρωπος στον κόσμο» λόγω του τρόπου με τον οποίο αντιμετώπισε έναν ένοπλο ληστή τη Δευτέρα.

Ο Τόνι Τόβαρ ήταν σε ένα μπαρ στη γειτονιά του ονόματι Μπέρμανς όταν μπήκε ένας ένοπλος. Ο ληστής απαίτησε από όλους τους πελάτες και το προσωπικό να πέσουν στο έδαφος και να δώσουν τα χρήματα και τα τηλέφωνά τους, σύμφωνα με το NBC News.

Ωστόσο ο Τόβαρ δεν φάνηκε να ανησυχεί- ή να κάνει οτιδήποτε, γενικότερα.

Βίντεο που δημοσίευσε το «Inside Edition» δείχνει τον Τόβαρ να συνεχίζει να κάθεται στο μπαρ, πίνοντας τη μπύρα του και κοιτώντας το τηλέφωνό του.

 

 

Ο Τόβαρ δεν φάνηκε να...σκιάζεται ούτε όταν ο ένοπλος του έβαλε το όπλο στα πλευρά και προσπάθησε να του αρπάξει το τηλέφωνο. Αντ’αυτού το τράβηξε και άναψε τσιγάρο.

«Δεν ανησύχησα και πολύ» είπε ο Τόβαρ στον τοπικό σταθμό KSDK-TV. «Απλά είχα ένα πραγματικά καλό προαίσθημα πως δεν σκόπευε να βλάψει κανέναν. Απλά ήθελε λεφτά για ναρκωτικά».

Δεν είναι να απορεί κανείς που κάποιοι τον αποκαλούν τον «πιο ψύχραιμο άνθρωπο στον κόσμο», σύμφωνα με το Inside Edition.

Αν και ο Τόβαρ έπεσε μέσα στην εκτίμησή του, είπε στο KSDK πως δεν συστήνει σε άλλους να κάνουν το ίδιο. Παρόλα αυτά, λέει πως δεν θα έκανε κάτι διαφορετικό.

(μετάφραση/ αναδημοσίευση από την αμερικανική έκδοση της HuffPost)

David Moye / HuffPost Greece
Από το Blogger.