Header Ads

Σκάρλετ Γιόχανσον: Το διαζύγιό μου, με βοήθησε να προετοιμαστώ για τον ρόλο στο «Marriage Story»

Η Σκάρλετ Γιόχανσον στην πρεμιέρα της ταινίας «Marriage Story» στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον μίλησε δημόσια για το πώς η προσωπική της ζωή και ιδιαίτερα το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της Ρομέν Ντόριακ, την βοήθησαν στην προετοιμασία για τον ρόλο της στην νέα ταινία του Νόα Μπόμπακ, «Marriage Story». 

Στην ταινία σε παραγωγή Netflix, η Γιόχανσον υποδύεται τη Νικόλ, μια ηθοποιό που βλέπει τον γάμο της με τον διευθυντή θεάτρου Τσάρλι (Ανταμ Ντράιβερ) να διαλύεται, καθώς αισθάνεται ασφυκτικά εξαιτίας του εγωκεντρικού χαρακτήρα του συζύγου της και της ανάγκης μιας διαφορετικής καριέρας που θα την ικανοποιεί περισσότερο. Το ρόλο της δικηγόρου της Νικόλ, παίζει η Λόρα Ντερν. «Στην πραγματικότητα, περνούσα ένα άσχημο διαζύγιο», δήλωσε η ηθοποιός στο Variety, την Πέμπτη στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, λίγη ώρα πριν από την πρεμιέρα της δραματικής ταινίας. 

«Δεν γνώριζα το αντικείμενο συζήτησής μας. Απλώς μπήκα στο δωμάτιο, παρήγγειλα ένα ποτήρι κρασί και παραπονιόμουν για την σχέση στην οποία βρισκόμουν», είπε η Γιόχανσον για την πρώτη συνάντηση με τον Μπόμπακ. Σύμφωνα με την ηθοποιό, εκείνος απλώς την άκουγε προσεκτικά και κάποια στιγμή την προειδοποίησε ότι «αυτό πιθανόν να είναι ένα πρότζεκτ που είτε θα θέλεις πολύ να συμμετάσχεις, ή όχι». Και η Γιόχανσον συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει. «Ενιωσα σαν να ήταν το πεπρωμένο μου. Ήταν μια εμπειρία που μοιράστηκα με εκείνον κι εκείνος τη μοιράστηκε μαζί μου. Και ήρθε πάνω στην κατάλληλη στιγμή».

Οι πρώτες κριτικές μετά την προβολή του «Marriage Story» ήταν διθυραμβικές και μιλούν για μια σίγουρη υποψηφιότητα στα Οσκαρ 2020.

Η Γιόχανσον είναι τώρα αρραβωνιασμένη με τον Κόλιν Τζοστ, του Saturday Night Live.  

Οι Λόρα Ντερν, Ανταμ Ντράιβερ και Σκάρλετ Γιόχανσον στην πρεμιέρα της ταινίας «Marriage Story», στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.

 

Πηγή: Variety 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.