Header Ads

Προσλήψεις προσωπικού στο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

Προσλήψεις προσωπικού στο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

Σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, με δέκα (10) άτομα, για την κάλυψη αναγκών λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου «Γεώργιος Μιχαλακέας» και των Πολιτιστικών Τμημάτων του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, με αντικείμενο την εκτέλεση έργων διδασκαλίας και διοργάνωσης και διεξαγωγής πολιτιστικών σεμιναρίων αντιστοίχως.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Δημαρχείο Ελληνικού - Αργυρούπολης (Λ. Κύπρου 68 - Αργυρούπολη) στο γραφείο πρωτοκόλλου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Πληροφορίες στο Τμήμα Πολιτισμού, τηλ. 210 9959440.

Μαζί με την αίτησή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας.

2. Τίτλο σπουδών.

3. Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας.

4. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας.

5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για την απόδειξη ύπαρξης ανήλικων τέκνων και αποκλειστικά για τα Πολιτιστικά Τμήματα τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά για την απόδειξη ύπαρξης προστατευόμενων τέκνων.

6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά για την απόδειξη της ιδιότητας του γονέα η τέκνου μονογονεϊκής οικογένειας.

7. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.) για την απόδειξη της ιδιότητας του πολύτεκνου και του τέκνου πολυτέκνων.

8. Πιστοποιητικό εντοπιότητας. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησης της παρούσας, δηλαδή από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.