Header Ads

Εκβιαστικό μήνυμα σε φούρνο στο Ελληνικό: Έκαψαν ολοσχερώς το κατάστημα

Ολοσχερώς έκαψαν άγνωστοι φούρνο που βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ιασωνίδου στην περιοχή του Ελληνικού.

Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό εμπρησμό, καθώς το κατάστημα βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Ελληνικού, κοντά σε σταθμό του Μετρό. Οι πυροσβέστες κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης στο φούρνο είναι εμπρησμός. Και αυτό διότι βρέθηκαν εκεί μπιτόνια.

Οι φλόγες προκάλεσαν τεράστιες ζημιές αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ στο κατάστημα. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής, με 12 πυροσβέστες.

Εκτός από την Πυροσβεστική στις έρευνες συμμετέχει και η Ασφάλεια, καθώς θα διερευνηθεί το κατά πόσο μπορεί κάποια ομάδα της νύχτας να ήθελε να στείλει εκβιαστικό μήνυμα προς τον ιδιοκτήτη του φούρνου. Ο εμπρηστής έφτασε τα ξημερώματα στο μαγαζί, περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το χώρο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά. Κατόπιν, εξαφανίστηκε με όχημα από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Αλέξανδρος Καλαφάτης
Από το Blogger.