Header Ads

Όλη η αλήθεια γύρω από το Leasing αυτοκινήτου

Για δικούς του λόγους ο καθένας, οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα έχουν μια μανία με την ιδιοκτησία. Έχουν την ανάγκη να έχουν κάτι δικό τους και συνδέουν αυτό το ”δικό τους”, με την αγορά. Και κάπου εδώ έρχεται να ”κουμπώσει” η έννοια του leasing.

Πρόκειται για κάτι διαδεδομένο και συνηθισμένο - εδώ και καιρό - στο εξωτερικό, όμως στην ελληνική πραγματικότητα μπήκε τα τελευταία χρόνια και με το πέρασμα του χρόνου κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και υποστηρικτές. Ο λόγος είναι απλός: είναι η πιο μοντέρνα και η πιο συμφέρουσα λύση για να αποκτήσετε ένα αυτοκίνητο που θα μπορείτε να το αλλάζετε κάθε φορά που αλλάζουν τα ”θέλω” και οι συνήθειές σας.

Το leasing αυτοκινήτου δεν είναι μια απλή ενοικίαση αλλά κάτι πολύ περισσότερο, όμως οι μύθοι που επικρατούν γύρω από το θέμα “θολώνουν” το τοπίο σε βαθμό που η συγκεκριμένη μέθοδος για να αποκτήσεις ένα αυτοκίνητο είναι παρεξηγημένη.  Η Avis καταρρίπτει μια σειρά από αυτούς τους μύθους που παραμένουν “ζωντανοί” και καλεί τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να διεκδικήσει πλούσια δώρα μέσα από ένα QUIZ με πολύ ενδιαφέρον.

Ποια είναι όμως η αλήθεια γύρω από το leasing; Σε αυτό το κείμενο θα ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα.

Το leasing δεν είναι ακριβό. Αν αποκτήσετε αυτοκίνητο με leasing από την Avis, πληρώνετε μικρότερη μηνιαία δόση απ’ ότι αν το αγοράζατε. Δεν εκταμιεύετε μεγάλα ποσά για αγορά και αφήνετε στην Avis όλα τα έξοδα: σέρβις, ελαστικά, τέλη κυκλοφορίας, μεικτή ασφάλιση, ζημιές. Έτσι μπορείτε να προγραμματίζεις καλύτερα και τα οικονομικά σας.

Το leasing δεν είναι μόνο για εταιρείες. Το εταιρικό leasing είναι η πρώτη μορφή leasing που έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα. Αλλά το leasing είναι για όλους. Ιδιώτες αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη του.

Το leasing αυτοκινήτου δεν είναι απλά μια ενοικίαση. Ουσιαστικά έχετε αυτοκίνητο χωρίς όμως τις υποχρεώσεις της ιδιοκτησίας. Δεν καταβάλλετε ένα μεγάλο ποσό όπως σε μία αγορά. Απολαμβάνετε το ολοκαίνουριο αυτοκίνητό και αφήνετε στην Avis όλα αυτά που σας δυσκολεύουν.

Τα πλεονεκτήματα του leasing είναι πολλά. Αποκτάτε αυτοκίνητο εύκολα και γρήγορα, χωρίς χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Έχετε ασφαλιστική κάλυψη για οτιδήποτε συμβεί στο αυτοκίνητό σας, για όλη την περίοδο μίσθωσης. Και όχι απλά ασφάλιση, αλλά μεικτή ασφάλιση για το νέο σας όχημα. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να έχετε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο κάθε λίγα χρόνια. Απολαμβάνετε δηλαδή πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ασφάλεια, την οικονομία καυσίμου και τις επιδόσεις των νεότερων μοντέλων.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Με το leasing αυτοκινήτου έχετε όσα θέλετε εύκολα και γρήγορα. Όσο για τους μύθους, η Avis είναι εδώ για να τους “διαλύσει”. Κάντε το QUIZ της Avis, καταρρίψτε κι εσείς τους μύθους και διεκδικήστε πλούσια δώρα.   

Sponsored Content / HuffPost Greece
Από το Blogger.