Header Ads

Νόελ Γκάλαχερ: Προτιμώ να φάω τα δικά μου σ***α παρά να ακούσω τη μουσική του Λίαμ

Το μίσος ανάμεσα στα αδέρφια Νόελ και Λίαμ Γκάλαχερ από τη Βρετανία, υπάρχει ακόμα και φαίνεται πως είναι πιο έντονο από ποτέ. 

Ο Νόελ, κιθαρίστας του συγκροτήματος Oasis οι οποίοι διαλύθηκαν το 2009, παραχώρησε συνέντευξη στο Absolute Radio κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ Isle of Wight που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη βρετανική πόλη Νιούπορτ όταν ρωτήθηκε αν θα προτιμούσε να δει την Manchester United να κερδίζει ή τον Λίαμ στην αρένα Γουέμπλεϊ να ερμηνεύει τα νέα του τραγούδια.

«Προτιμώ να φάω τα δικά μου σκατά», απάντησε. «Προτιμώ να βάλω σκατά πάνω σε πίτσα και να με αναγκάσουν να τη φάω, παρά να ακούσω αυτόν τον στόκο να δολοφονεί τα ίδια του τα τραγούδια». 

Τα συναισθήματα εξακολουθούν να είναι αμοιβαία, καθώς ο Λίαμ παραδέχτηκε πρόσφατα ότι θέλει να δώσει μπουνιά στον αδερφό του. 

Μετά από μια σειρά άσχημης συμπεριφοράς των αδερφών κατά τη διάρκεια και στα παρασκήνια συναυλιών, εμφανίσεων και ηχογραφήσεων, τον Αύγουστο του 2009, ο Νόελ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το συγκρότημα. Η ανακοίνωση έγινε λίγο μετά από μια έντονη διαμάχη με τον Λίαμ ενόψει της εμφάνισής τους σε ένα φεστιβάλ. Εκτοτε, οι δυο τους έχουν ακολουθήσει μια ξεχωριστή πορεία είτε σόλο ή με τη διαμόρφωση νέας μπάντας. 

Πηγή: Metro.co.uk 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.