Header Ads

Κοζάνη: Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου που τον κατασπάραξαν ροντβάιλερ - Τρία χρόνια μετά

Κοζάνη: Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου που τον κατασπάραξαν ροντβάιλερ - Τρία χρόνια μετά

Τρία χρόνια μετά την ανείπωτη τραγωδία στην Κοζάνη, η μητέρα του 5χρονου παιδιού που βρήκε φρικτό θάνατο μιλά στην τηλεόραση.

Πιο αναλυτικά, η Αγάπη Κόμη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του OPEN περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του γιου της πριν τον κατασπαράξουν 8 ροντβάιλερ.

Αναφέρει χαρακτηριστικά «Ήταν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το παιδί μου. Προσπαθούσαμε να του σώσουμε τη ζωή, αλλά αυτά συνέχιζαν να το δαγκώνουν. Όταν καταφέραμε να το πάρουμε από τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο».

O συνταξιούχος - ιδιοκτήτης των 8 ροτβάιλερ συνελήφθη και την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε να καθίσει στο εδώλιο για δολοφονία από αμέλεια. Η δίκη αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2020.

Συμπληρώνει μάλιστα η κ. Κόμη «Δεν ακούστηκε μία συγγνώμη ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους». Σημειώνεται δε πως ο συνταξιούχος στρατιωτικός κατηγορεί τη μητέρα πως εκείνη ελευθέρωσε τα ροτβάιλερ, για να σκοτώσουν το παιδί της και να πάρει αποζημίωση. 

Ο δικηγόρος της αναφέρει «Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν σε καμία ανθρώπινη λογική».

Αξίζει να επισημανθεί πως τα τελευταία χρόνια, η Αγάπη Κόμη, έχει φύγει από την Κοζάνη και εργάζεται ως οικοδόμος. Πριν από ένα χρόνο το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση στη μητέρα το ποσό των 150.000 ευρώ. Χρήματα, που όπως λέει η ίδια, ακόμα δεν έχει λάβει.

Από το Blogger.