Header Ads

Κοζάνη: «Προδότες» φώναξαν σε Αρβανίτη - Νικολαΐδη - «Βγήκαν από τις τρύπες που τους ρίξαμε» η απάντηση (vid)

Κοζάνη: «Προδότες» φώναξαν σε Αρβανίτη - Νικολαΐδη - «Βγήκαν από τις τρύπες που τους ρίξαμε» η απάντηση (vid)

Αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών έγιναν στην Κοζάνη οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαϊδής, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες καθώς παρόμοιο σκηνικό συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα στην Κατερίνη από πολίτες που διαμαρτύρονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες φώναξαν «αλήτες προδότες αριστεροί» και «η Μακεδονία είναι ελληνική» στους δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές αλλά και όσους έμπαιναν στο δημαρχείο Εορδαίας όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Ευρώπη της Αλληλεγγύης».

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σχολίασε όσους τους αποδοκίμασαν λέγοντας ότι «είναι το αποτέλεσμα της μόδας που έχει γίνει η ακροδεξιά στην Ευρώπη» ενώ χρησιμοποιώντας εμφυλιοπολεμική ρητορική είπε στην παρέμβασή του ότι «βγήκαν από τις τρύπες τους. Τους ρίξαμε πίσω στις τρύπες τους και αυτοί ξαναβγήκανε».

Δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως «με τις πολιτικές της δίνει χώρο σε όλους αυτούς να βγουν από τις τρύπες τους».

Από το Blogger.