Header Ads

Το TEDxAthens επιστρέφει και σας καλεί σε ένα ταξίδι μοναδικής αναζήτησης

Για 10η συνεχόμενη χρονιά, το TEDxAthens επιστρέφει το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

The state of X: Το φετινό θέμα του μας θυμίζει ότι η μοναδική σταθερά στη ζωή μας είναι η αλλαγή.

Πριν από 10 χρόνια, το TEDxAthens ξεκίνησε το δικό του ταξίδι εξέλιξης προκειμένου να εξερευνήσει νέες ιδέες και ανακαλύψει το δικό του παράγοντα Χ ώστε να έρθει πιο κοντά στην πραγματικότητα της ύπαρξης.

Εμπνευσμένοι από την ίδια μας τη φύση, φέτος εξερευνούμε και πολλαπλασιάζουμε ιδέες και πράξεις που συμβάλλουν στην καλυτέρευση και την ανάπτυξη της ανθρώπινης ζωής.

Συνοδοιπόροι στο ταξίδι αυτό της αναζήτησης, θα είναι μια σειρά από καταξιωμένες προσωπικότητες που θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε πώς θέλουμε να μοιάζει ο κόσμος μας στα επόμενα δέκα χρόνια.

Ανάμεσά τους, ο εγγονός του Μαχάτμα Γκάντι, Αρούν Γκάντι, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο σκηνοθέτης Ούνταγιαν Πρασάντ αλλά και ο βραβευμένος με Grammy Κρίστοφερ Κινγκ, καθώς και εκπρόσωποι απ’ τον χώρο της τεχνολογίας, του πολιτισμού και της κοινωνίας των πολιτών που θα γεμίσουν τις δύο σκηνές και το Lab.

Αν όλα αλλάζουν, μπορούν να αλλάξουν και οι συνήθειες μας; Φέτος, η ομάδα του TEDxAthens θα προσκαλέσει όλους τους σύνεδρους να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα, δίνοντας με «δεύτερη ζωή» στα απορρίμματα που θα δημιουργηθούν εκείνη την ημέρα.

Το φετινό εισιτήριο του TEDxAthens εξασφαλίζει την συμμετοχή σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με ευρύ περιεχόμενο με αφετηρία το «Χ». Επιτρέπει την παρακολούθηση των ομιλιών και των παράλληλων δράσεων και παρέχει πρόσβαση σε μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία καθ′ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μη χάσετε την ευκαιρία και κλείστε το εισιτήριό σας σήμερα!

 

Σχετικά με το TED και το TEDxAthens

Το TED είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στη διάδοση αξιόλογων ιδεών. Βασισμένο στο πρότυπο του TED, το TEDx είναι ένα πρόγραμμα τοπικών και αυτόνομα οργανωμένων εκδηλώσεων. Το πρώτο TEDxAthens, ένα από τα αρχικά 20 που διοργανώθηκαν στον κόσμο και πρώτο στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο 2009. Το TEDxAthens παρακολουθείται από 1.200 άτομα περίπου ετησίως και φιλοξενεί γύρω στους 20 ομιλητές, από όλο τον κόσμο. 

Newsroom / Sponsored Content
Από το Blogger.