Header Ads

Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga ξανά μαζί

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Lady Gaga μοιράστηκαν το βραβείο Grammy, αλλά και τo θερμό χειροκρότημα όταν τραγούδησαν live στην τελετή απονομής των Όσκαρ το «Shallow», το τραγούδι της ταινίας τους «A star is born» -για το οποίο η Lady Gaga απέσπασε και το Όσκαρ

Οι φήμες περί ερωτικής σχέσης των δύο σταρ είχαν φουντώσει μετά τα Όσκαρ, ωστόσο η Lady Gaga μιλώντας στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ είχε προσπαθήσει τα βάλει τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας ότι «το “Shallow” είναι ένα ερωτικό τραγούδι. Η ταινία μιλά για μια ιστορία αγάπης. Εργαστήκαμε τόσο σκληρά, κάναμε πρόβες όλη την εβδομάδα γι’αυτή την ερμηνεία. Ο Μπράντλεϊ είχε άγχος για το live επειδή δεν το έχει ξανακάνει, ενώ εγώ έχω κάνει ένα εκατομμύριο συναυλίες, αλλά σκηνοθέτησε την ταινία και προφανώς και τις μουσικές στιγμές της ταινίας και το Shallow, συγκεκριμένα», είχε πει η ποπ σταρ. 

Το «θέμα» Μπράντλεϊ Κούπερ - Lady Gaga επανέρχεται μετά την εμφάνιση του Κούπερ στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις.

Απαντώντας σε ερώτηση, εάν θα του άρεσε η ιδέα μίας περιοδείας και χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Κούπερ δήλωσε ότι δεν θα κάνει τουρ με τη Lady Gaga για το soundtrack της ταινίας, προτείνοντας ωστόσο για τους φαν που θέλουν να τους δουν ξανά μαζί να ερμηνεύουν τα τραγούδια, ένα και μοναδικό live μαζί της.

«... Όχι.Αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν cool, ίσως μια νύχτα, όπου θα διαβάζαμε live το σενάριο της ταινίας και θα τραγουδούσαμε τα τραγούδια, κάτι σαν το Hollywood Bowl» είπε ο Μπράντλεϊ Κούπερ. 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.