Header Ads

Δ. Μακεδονία: Συνεδρίαση ΠΕΔ και δήμων

Δ. Μακεδονία: Συνεδρίαση ΠΕΔ και δήμων

Κοζάνη: Έκτακτη συνεδρίαση της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

Έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα M. Τρίτη 23 Απριλίου 2019 στις 2:30 το μεσημέρι  στα γραφεία της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης βρίσκονται ο σχεδιασμός των επόμενων βημάτων για το έργο DeCarb, η ενημέρωση για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών στο κτίριο της ΠΕΔ και οι εγκρίσεις πρωτογενών αιτημάτων

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

 

Εορδαία: Δωρεά στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο πρόκειται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο

Η παροχή σύμφωνης γνώμης για την ανάθεση από τη ΔΕΗ προς την ΤΕΡΝΑ της εκτέλεσης μετασκευών στην Μονάδα V για τη σύνδεση της Τ/Θ και η έγκριση δωρεάς προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας,  συγκαταλέγονται μεταξύ των 25 θεμάτων που  πρόκειται να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαία, σήμερα  Τρίτη 23 Απριλίου στις 6 το απόγευμα. Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται να εγκριθεί και η διοργάνωση της Ετήσιας  Ανθοκομικής Έκθεσης

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

 

Γρεβενά: Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου

Με οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019, στις 3 το μεσημέρι το δημοτικό  συμβούλιο  Γρεβενών.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Η μείωση μισθωμάτων δημοτικών καταστημάτων, η αποκατάσταση, συντήρηση και βελτίωση του δρόμου από γέφυρα Σμίξης προς Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, η κατασκευή και η συντήρηση πεζοδρομίων Δημοτικών Διαμερισμάτων και η Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικών κτιρίων.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

 

Κοζάνη: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Συνεδρίαση σήμερα Μ. Τρίτη 23 Απριλίου στις 2 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοίου στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης για την εκτέλεση του έργου: «Αποκατάσταση Πετρογέφυρας Ροδοχωρίου», Καθορισμός θέσεων Μαθητείας στα πλαίσια πρακτικής άσκησης των μαθητών  των ΕΠΑ.Λ και Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και στις ΕΠΑ.Σ. και Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ.».

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: http://www.ert.gr/?p=1489433
Από το Blogger.