Header Ads

Η Εύα Μέντες μιλά για τον έρωτα της με τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Η Εύα Μέντες δεν αναφέρεται συχνά στη σχέση της με τον Ράιαν Γκόσλινγκ -με τον οποίον έχουν δύο κόρες, την Εσμεράλντα (που λόγω της ταινίας «Ο πρώτος άνθρωπος» πιστεύει ότι ο μπαμπάς της δουλεύει στο φεγγάρι) και την Αμάντα, τεσσάρων και δύο ετών, αντίστοιχα- αλλά αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση.

Μιλώντας στο Women’s Health, η ηθοποιός και σχεδιάστρια, που φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Μαΐου, εξομολογήθηκε ότι πριν γνωρίσει τον σύντροφο της δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της με παιδιά.

«... Και τότε συνέβη ο Ράιαν Γκόσλινγκ... Θέλω να πω, τον ερωτεύτηκα. Οπότε απέκτησε νόημα για μένα, όχι να κάνω παιδιά, να κάνω τα δικά του παιδιά...» είπε, στον απόηχο δημοσιευμάτων που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει τους δρόμους του εξαιτίας της σχέσης του Γκόσλινγκ με την συμπρωταγωνίστρια του Κλερ Φόι. 

Η Μέντες αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση που πήρε μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού να κάνει ένα διάλειμμα από το σινεμά μετά από δύο δεκαετίες. 

«Ένιωθα μια έλλειψη φιλοδοξίας, για να είμαι ειλικρινής» δήλωσε η 45χρονη ηθοποιός, που θα επιστρέψει ωστόσο, στα κινηματογραφικά πλατό. 

Η Μέντες αναφέρθηκε και στην «εκπληκτική ομάδα στήριξης» της σε σχέση με τα παιδιά, εξηγώντας ότι πρόκειται για «τη μαμά του Ράιαν, τη μαμά μου και τις αδελφές μου [...] Σκέφτομαι τις γυναίκες που αναλαμβάνουν όλο αυτό μόνες τους. Προέρχομαι από μονογονεϊκή οικογένεια και παρότι αγαπώ τον πατέρα μου, η μαμά μου μεγάλωσε τέσσερα παιδιά μόνη της» πρόσθεσε. 

Η σχέση Γκόσλινγκ - Μέντες ξεκίνησε στα γυρίσματα της ταινίας «Στο τέλος του δρόμου» το 2011. 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.