Header Ads

Δ. Μακεδονία: Το εορταστικό ωράριο καταστημάτων για το Πάσχα

Δ. Μακεδονία: Το εορταστικό ωράριο καταστημάτων για το Πάσχα

Πρωί και απόγευμα θα είναι ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα της Δυτικής Μακεδονίας και σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, ενώ την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργήσουν με συνεχές ωράριο.

Τη Μ. Παρασκευή τα καταστήματα στην Κοζάνη θα είναι ανοιχτά από 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, στα Γρεβενά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, στην Καστοριά από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα και στην Πτολεμαΐδα από τις 11:30 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Το Μ. Σάββατο τα καταστήματα στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα θα είναι ανοιχτά από 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, ενώ στα Γρεβενά και την Καστοριά από 8:30 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Η λαϊκή αγορά στην Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Παρασκευή και στα Γρεβενά τη Μεγάλη Πέμπτη.

Τα καταστήματα θα είναι κλειστά τη Δευτέρα 29 Απριλίου, 2η ημέρα του Πάσχα, ενώ από την Τρίτη 30 Απριλίου θα επανέλθει το κανονικό ωράριο.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

 

Κοζάνη: Κλειστά τη Μεγάλη Παρασκευή τα φαρμακεία σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Κλειστά θα είναι τη Μεγάλη Παρασκευή τα φαρμακεία στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης  η εξυπηρέτηση του κοινού θα πραγματοποιείται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: http://www.ert.gr/?p=1492225
Από το Blogger.